Ο Jax Jones κυκλοφορεί το νέο single «Me & My Guitar» σε συνεργασία με τον Fireboy DML

Jax-Jones-Fireboy-DML-15625143407

Ο πολυπλατινένιος παραγωγός Jax Jones κυκλοφορεί το ανεβαστικό τραγούδι «Me & My Guitar» σε συνδυασμό με την afro-pop χροιά του Νιγηριανού τραγουδιστή Fireboy DML.

Στην πιο προσωπική κυκλοφορία του μέχρι στιγμής, ο Jax Jones εξερευνά το μονοπάτι που τον οδήγησε στη μουσική και τραγουδάει για πρώτη φορά σε ένα τραγούδι του, παρουσιάζοντας την ευελιξία του ως καλλιτέχνης, πέρα από τα DJ decks.

Στο music video για το νέο single με τίτλο «Me & My Guitar», το οποίο γυρίστηκε στο Λονδίνο με τη σκηνοθεσία του σκηνοθεσία του αξιόλογου KC Locke (Ed Sheeran, David Guetta, Aitch), ο Jax Jones και ο Fireboy DML πετούν πάνω από τα σύννεφα του βρετανικού ορίζοντα.Το βίντεο κλείνει με ένα πλάνο των νεαρών Jax Jones και Fireboy DML να παρακολουθούν το ηλιοβασίλεμα, νιώθοντας γεμάτοι δύναμη και ελπίδα για το μέλλον.

Ο Jax Jones δήλωσε για το τραγούδι: «Αυτή είναι η πρώτη φορά που βάζω τη δική μου ιστορία στη μουσική μου και επίσης η πρώτη φορά που τραγουδάω σε ένα τραγούδι, καθώς θέλω να βρίσκω νέους τρόπους να επικοινωνώ με τους θαυμαστές μου». «Ως καλλιτέχνης και έχοντας μία επιτυχημένη μουσική καριέρα τα τελευταία δέκα χρόνια, είναι σημαντικό για εμένα να προσπαθώ να πιέζω τον εαυτό μου σε δημιουργικό επίπεδο. Χρησιμοποιώ την κλασική κιθάρα για να γράφω τραγούδια εδώ και 15 χρόνια και αυτό είναι το θέμα του τραγουδιού – ο Jax Jones που προσπαθεί να πετύχει τα όνειρά του», εξηγεί.

«Όταν έστειλα το τραγούδι στον Fireboy, ταυτίστηκε αμέσως και πρόσθεσε μία καταπληκτική και αυθεντική ενέργεια. Ο πατριός μου είναι Νιγηριανός, οπότε το να μπορέσω να συνδεθώ με το τραγούδι σε εθνοτικό επίπεδο με τον Fireboy ήταν υπέροχο», πρόσθεσε.

Ο Jax Jones, ο δεύτερος μεγαλύτερος dance καλλιτέχνης στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τον Calvin Harris, έχει διανύσει πολύ δρόμο από τότε που ξεκίνησε στο γκαράζ ενός φίλου του και περιηγήθηκε στον κόσμο μέσα από την αγάπη του για τη μουσική.

Η γενναιοδωρία ενός δασκάλου που του χάρισε μία κιθάρα σε ένα μουσικό σχολείο που παρακολουθούσε τα Σαββατοκύριακα ήταν ο καταλύτης όλων όσων ακολούθησαν, καθώς τον ενέπνευσε να γράψει, να ηχογραφήσει και να κυκλοφορήσει τη μία επιτυχία μετά την άλλη, για να αναδειχθεί τελικά σε στυλοβάτη της σύγχρονης βρετανικής μουσικής.

Το «Me & My Guitar» διαδέχεται για τον Jax Jones το high-energy single «Whistle» σε συνενεργασία με τον Calum Scott, το οποίο αυτή τη στιγμή διανύει τη 19η συνεχόμενη εβδομάδα του στο Top 40 του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει συγκεντρώσει πάνω από 54 εκατομμύρια streams μόνο στο Spotify.

🗓️ 10 Jul 2023

Related Articles