Ο Jason Derulo θα κυκλοφορήσει το πρώτο του βιβλίο

Ο Jason Derulo ανακοίνωσε τη περασμένη τη Δευτέρα ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο βιβλίο που βασίζεται στην καριέρα του και στις «νίκες και ήττες που ενίσχυσαν το χαρακτηριστικό του στυλ δημιουργικής αναζήτησης». Δημοσιεύτηκε από την HarperCollins, Sing Your Name Out Loud: 15 Rules for Living Your Dream και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου 2023.

Όταν περιγράφει λεπτομερώς την έμπνευση πίσω από το βιβλίο, ο Derulo ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα ποστ για να μιλήσει για τις επιρροές του μεγαλώνοντας. «Όταν ήμουν παιδί, έβλεπα τη μαμά μου στο σπίτι. Δεν νομίζω ότι σταμάτησε ποτέ να δουλεύει – να μαγειρεύει, να καθαρίζει, να διπλώνει, να τακτοποιεί, να οργανώνει. Αυτή η γυναίκα δεν έκανε ποτέ διάλειμμα. Η εργασιακή της ηθική μπήκε και στο DNA μου», έγραψε. «Πριν γίνω δέκα χρονών, εργαζόμουν σοβαρά στο τραγούδι και τη σύνθεση τραγουδιών και το μόνο καύσιμο που είχα ήταν η πίστη μου ότι θα τα καταφέρω».

Συνέχισε, «Ξεκίνησα να κάνω βιντεάκια στο TikTok πριν γίνει τόσο διάσημο – ήμουν εγώ μαζί με ένα σωρό παιδιά γυμνασίου δημοσιεύοντας διάφορα βίντεο! Εκείνο το διάστημα βρισκόμουν  στην πρώτη γραμμή και ήμουν γεμάτος δημιουργικότητα και είχα την ενέργεια να ετοιμάζω υλικό με νέους καλλιτέχνες, δημιουργούς περιεχομένου, βίντεο, κωμικών και επιχειρηματιών. Ωστόσο, το τι έμαθα από αυτό είναι ότι: οι δημιουργικοί άνθρωποι χρειάζονται ένα σχέδιο. Είναι αδύνατο να αφοσιωθείς σε ένα όνειρο χωρίς μια πρακτική για να το κάνεις πραγματικότητα».

Στο δελτίο τύπου του, το επερχόμενο βιβλίο έχει χαρακτηριστεί ως ένας τύπος διδακτικού οδηγού για όσους ασχολούνται με δημιουργικούς τομείς και υπόσχεται να μοιραστεί τους «15 δοκιμασμένους και αληθινούς κανόνες» του τραγουδιστή για «αυξημένη παραγωγικότητα, αυτοκυριαρχία και επιτυχία σε κάθε επιδίωξη».

Το HarpersCollins θα προσφέρει επίσης ένα ηχητικό βιβλίο με αφήγηση του Derulo, το οποίο επίσης πρόκειται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

🗓️ 03 Mar 2023

Related Articles