Ο Jasiel Nuñez κερδίζει το πρώτο Billboard Νο. 1 για το single «Bipolar» σε συνεργασία με τον Peso Pluma και τον Junior H

Ο Jasiel Nuñez με καταγωγή από τη Γκουανταλαχάρα γιορτάζει το πρώτο του Νο. 1 σε οποιοδήποτε chart του Billboard χάρη στο “Bipolar”, με τον Peso Pluma και τον Junior H, καθώς το τραγούδι στέφει το Regional Mexican Airplay chart με ημερομηνία 25 Νοεμβρίου.

Η ραδιοφωνική άνοδος του τραγουδιού στους περιφερειακούς μεξικανικούς σταθμούς το ωθεί από το Νο. 11 στο Νο. 1 με 6,7 εκατομμύρια εμφανίσεις κοινού στις ΗΠΑ, αυξημένες κατά 61%, που κερδήθηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας παρακολούθησης 10-16 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το Luminate. Μεταξύ των ισχυρότερων εβδομαδιαίων υποστηρικτών, οι σταθμοί WOJO (Σικάγο), KLNO (Ντάλλας) και KLTN (Χιούστον) παίρνουν το προβάδισμα.

Το «Bipolar»  προηγουμένως οδήγησε τον Nuñez στο πρώτο του τοπ 10, ανάμεσα σε τρεις εμφανίσεις στα chart, στο πολυμετρικό Hot Latin Songs, όταν έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 7 τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Για τον Junior H, το «Bipolar»  δημιουργεί επίσης μια γόνιμη ομάδα, καθώς γίνεται το πρώτο του Νο. 1 στο Regional Mexican Airplay. Ο Pluma, εν τω μεταξύ, παίρνει το δεύτερο Νο. 1 του μεξικανικού ραδιοφώνου, μετά το πρωτάθλημα τεσσάρων εβδομάδων “Ella Baila Sola”, με τον Eslabon Armado, που κλείνει το 2023 ως το Νο. 1 τραγούδι στο τέλος του έτους Hot Latin Songs.

Επιπλέον, ο Nuñez συμμετέχει σε επτά άλλους καλλιτέχνες που σημείωσαν το πρώτο τους Νο. 1 στο Regional Mexican Airplay το 2023.

  • Grupo Frontera, “Que Vuelvas,” with Carin Leon, Jan. 28
  • Fuerza Regida, “Bebe Dame,” with Grupo Frontera, March 18
  • Grupo Marca Registrada, “Di Que Sí,” with Grupo Frontera, April 29
  • Cazzu, “Tú y Tú,” with Los Angeles Azules & Santa Fe Klan, May 20
  • Santa Fe Klan, “Tú y Tú,” with Los Angeles Azules & Cazzu, May 20
  • Yahritza y Su Esencia’s “Frágil,” with Grupo Frontera, Aug. 12
  • Maná, “Amor Clandestino,” with Edén Muñoz, Nov. 11
  • Jasiel Núñez, “Bipolar,” Peso Pluma & Junior H, Nov. 25

🗓️ 23 Nov 2023

Related Articles