Ο James Arthur επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο single «A Year Ago»

Ο Άγγλος τραγουδιστής και τραγουδοποιός James Arthur επιστρέφει με το υπέροχο νέο του τραγούδι «A Year Ago»

Το κομμάτι βλέπει τον James Arthur να επανενώνεται με τον τραγουδοποιό Steve Solomon, τον οποίο συνέγραψε το τραγούδι με τη μεγαλύτερη ροή του 2016 και πρόσφατα το σινγκλ με πιστοποίηση RIAA Diamond, το κλασικό «Say You Won’t Let Go».

Το νέο του τραγούδι με τίτλο «A Year Ago» είναι ένα κομμάτι με ακουστική κιθάρα χτισμένο με φουσκωμένα synths και τρακαρισμένα τύμπανα, και ένα έντονο φωνητικό.

«Είναι ένα τραγούδι κιθάρας που ξεκίνησε στο πιάνο, ο Steve παίζει μερικές συγχορδίες, εγώ σκέφτομαι τη γραμμή «I miss you» ξανά και ξανά μέχρι το τραγούδι να παρουσιάσει τον εαυτό του» περιγράφει ο James. «Αιχμαλωτίζει αυτό το συναίσθημα όταν χωρίζεις με κάποιον και είσαι γεμάτος λύπη, πόνο και φόβο. Κι αν δεν ξαναβρώ κάποιον τόσο καλό όσο αυτό; Θα είμαι πάντα μόνος;»

Οι στίχοι είναι μια συγκινητική ιστορία της απώλειας με τη λεπτομέρεια να κάνει τη ζημιά. «Στην πραγματικότητα, το A Year Ago δεν αφορά μια συγκεκριμένη σχέση, αλλά κάθε σενάριο είναι πραγματικό. Έχω περάσει από το μερίδιο του πόνου της καρδιάς μου και έχω αγγίξει διαφορετικές στιγμές στη ζωή μου. Είσαι ένα χρόνο μετά, ακόμα εύχεσαι να μπορούσες να επιστρέψεις σε μια στιγμή που ο κόσμος ένιωθε καλά» πρόσθεσε ο James.

Επίσης στην αίθουσα της ηχογράφησης του κομματιού ήταν ο φίλος του Τζέιμς και συνάδελφος μουσικός Jamie Grey, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. «Είμαστε φίλοι από τότε που ήμασταν παιδιά και το να τον έχω μαζί μου φέρνει πίσω αυτή τη νεανική εκδοχή μου», λέει ο Τζέιμς, ο οποίος άρχισε να παίζει σε ηλικία 14 ετών, μια δεκαετία πριν κερδίσει το X Factor το 2012. «Είναι περίεργο, αλλά έγινα το παιδί που πήγε με τα συναισθήματά του και εμπιστεύτηκε το ένστικτό του».

🗓️ 16 May 2023

Related Articles