Ο J. Cole κυκλοφόρησε το νέο του single «έκπληξη» "Procrastination (Broke)"

j-cole-july-2022-billboard-1548

Ο J. Cole βοηθά τους θαυμαστές να περάσουν την εβδομάδα με μια έκπληξη.

Ο παραγωγός του Bvtman αποκάλυψε το νέο κομμάτι του ράπερ “Procrastination (Broke)” το βράδυ της Τετάρτης (18 Ιανουαρίου), μαζί με ένα μήνυμα κειμένου από τον Cole, στο οποίο σημειώνει ότι το τραγούδι δεν επρόκειτο να κυκλοφορήσει. Ωστόσο, αποφάσισε να το αφήσει ως «ευχαριστώ» στον Bvtman και «κάθε παραγωγό εκεί έξω που μαγειρεύει και μοιράζεται τη δουλειά του με τον κόσμο».

«Είναι ένα εκατομμύριο καλλιτέχνες εκεί έξω αυτή τη στιγμή, όπως κι εγώ, πεινασμένοι και ψάχνουν κάθε μέρα για κάτι που να πυροδοτήσει μια λέξη, μια μελωδία, έναν στίχο, έναν τρόπο να εκτονωθεί.» γράφει το κείμενο. «Μια μέρα που δεν μπορούσα να βρω πολλά κίνητρα, έψαχνα κάτι να με εμπνεύσει. Από περιέργεια, πληκτρολόγησα». Το δικό σου ήταν το πρώτο που είδα. Πάτησα το play, εστίασα και έγραψα αυτό». Ο Κόουλ ολοκλήρωσε γράφοντας: «Αυτά είναι μερικά – που κανονικά θα έμεναν στο θησαυροφυλάκιο, αλλά δεν θέλω να κρατήσω τη μουσική μου άλλο έτσι. Αυτό είναι για εσάς και για όποιον άλλο χρειάζεται να το ακούσει. Ο Θεός να έχει καλά αδερφέ και συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις!».

Το νέο τραγούδι έρχεται περισσότερο από ένα χρόνο αφότου ο J. Cole κυκλοφόρησε το έξι στούντιο άλμπουμ του, The Off-Season, το 2021 μέσω των Dreamville/Roc Nation/Interscope. Το άλμπουμ έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 1 στο τσαρτ άλμπουμ του Billboard 200 με ημερομηνία 29 Μαΐου 2021.

Ορισμένα άλλα άλμπουμ του, συμπεριλαμβανομένων των KOD (2018), 4 Your Eyez Only (2016), 2014 Forest Hills Drive (2014), Born Sinner (2013) και Cole World: The Sideline Story (2011), ήταν επίσης στην κορυφή του Billboard 200.

🗓️ 20 Jan 2023

Related Articles