Ο J Balvin και ο Ed Sheeran πρόκειται να κυκλοφορήσουν κοινό άλμπουμ τον επόμενο χρόνο

Σε ένα πρόσφατο εξώφυλλο με τον Nylon, ο Balvin μίλησε για έναν νέο δίσκο εμπνευσμένο από το EDM καθώς και για το συνεργατικό του άλμπουμ με τον Sheeran.

«Προέκυψε με βιολογικό, φυσικό τρόπο. Συναντηθήκαμε; ήπιαμε καφέ, συναντούσαμε ο ένας τον άλλον στο ίδιο γυμναστήριο, στο ξενοδοχείο», είπε στο δημοσίευμα. «[Ο δίσκος] θα είναι άλλο ένα άλμπουμ που θα προσφέρει πολλά να μιλήσουμε γιατί είναι σαν να συγχωνεύουμε δύο κόσμους».

Ο Sheeran και ο Balvin κυκλοφόρησαν δύο πολύ αναγνωρισμένα σινγκλ «Sigue» και «Forever My Love» πέρυσι. Εν όψει της κυκλοφορίας, σε μια κοινή του ανάρτηση, ανακοίνωσαν τη συνεργασία αναρτώντας στα κανάλια τους στα social media με ένα βίντεο και μια φωτογραφία των δύο στο στούντιο.

«Πίνουμε καφέ, μιλάμε για τη ζωή και έχουμε μια ατμόσφαιρα chimba, δημιουργώντας μια γνήσια φιλία [μιλώντας] από τα πιο απλά πράγματα μέχρι το πώς να γίνεις γονιός hehe», είπε. «Στη Νέα Υόρκη, έπρεπε να συναντηθούμε στο στούντιο για μια μέρα και θα δείτε τι κάναμε αργότερα, αλλά τα δύο πρώτα τραγούδια που συνθέσαμε «Follow» και «Forever My Love» θα κυκλοφορήσουν σύντομα».

Ο βραβευμένος με BRIT και Grammy τραγουδιστής είπε ότι ο Balvin «ήθελε να τον φέρει στον κόσμο του και ο [Sheeran] ήθελε να τον φέρει στον [δικό του]» ενώ έκανε τα σινγκλ. Και συνέχισε: «Ήταν μια σωστή πρόκληση να μάθω ισπανικά για αυτό και διασκέδασα τόσο πολύ που το έκανα».

Ο Κολομβιανός σταρ είπε επίσης στη Nylon για το έκτο στούντιο άλμπουμ του αργότερα φέτος. Το άλμπουμ ακολουθεί το άλμπουμ του 2021 «JOSE» και «είναι πολύ προχωρημένο, αλλά είναι εύκολο να το χωνέψεις», σύμφωνα με τον Balvin: «Οι ροές, οι παραδόσεις — όλα αυτά είναι εξαιρετικά ενημερωμένα».

Εξηγώντας πώς θα εμφανίσει το επόμενο άλμπουμ του το πρόσωπο πίσω από τη μουσική, συνέχισε: «Ο Balvin είναι ένας χαρακτήρας που δημιουργήθηκε για να κάνει μουσική. Όλοι βάζουμε την ενέργειά μας στη δουλειά μας, σαν να ήταν η προσωπική μας ζωή. Στην πραγματικότητα, μερικές φορές περισσότερο από τη ζωή μας, φροντίζουμε τη δουλειά μας. Και εκεί είναι ο αγώνας για την εξεύρεση ισορροπίας… Ο Χοσέ [αναφέρεται στον εαυτό του] είναι άθικτος. Ξέρω τι αξίζω ως άνθρωπος και ο J Balvin δεν μπορεί να με προσδιορίσει».

Ο Balvin κυκλοφόρησε το δεύτερο σινγκλ του από το «José», «Dientes», το οποίο αποτελεί δείγμα του κλασικού «Yeah!» των Usher του 2004 και περιλαμβάνει τον τραγουδιστή και τον DJ Khaled της Ατλάντα. Οι Mura Masa, Fred Ball, DJ Luian, Mambo Kingz, Tainy και Michael Brun βοήθησαν επίσης στην παραγωγή του κομματιού.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Sheeran θα κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ του για τη χρονιά «Autumn Variations». Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αποκάλυψε ότι ηχογράφησε μια ζωντανή έκδοση του επερχόμενου άλμπουμ εκπλήσσοντας τους θαυμαστές και κάνοντας εμφανίσεις στα σπίτια τους.

🗓️ 21 Sep 2023

Related Articles