Ο Hozier μοιράζεται το νέο του σινγκλ "Swan Upon Leda"

Hozier performs live in Studio 1 at NPR's Washington, D.C. headquarters.

Ο Hozier μοιράστηκε ένα όμορφο νέο σινγκλ με τίτλο “Swan Upon Leda”, το οποίο αναμένεται να εμφανιστεί στο επόμενο άλμπουμ του, «Unreal Unearth».

Σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός – του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Andrew John Hozier-Byrnet – είπε ότι κυκλοφορεί για να δείξει «αλληλεγγύη» σε όσους αγωνίζονται για τα δικαιώματα αναπαραγωγής. «Η Αιγύπτια δημοσιογράφος και συγγραφέας Mona Eltahawy αναφέρθηκε κάποτε στα παγκόσμια συστήματα που ελέγχουν και θέτουν σε κίνδυνο τις γυναίκες ως την «παλαιότερη μορφή κατοχής» στον κόσμο». «Από τότε που την άκουσα να μιλάει στο Δουβλίνο, ήθελα να εξερευνήσω αυτή τη σκέψη σε ένα κομμάτι μου» δήλωσε ο Hozier.

Συνέχισε να εξηγεί ότι έγραψε το «Swan Upon Leda» στην Ιρλανδία πριν από ένα χρόνο, ηχογραφώντας το πιο πρόσφατα με την παραγωγό Jenn Decilveo. Ενώ παρακολουθούνταν το τραγούδι, ανακοινώθηκε η είδηση ​​της ανατροπής του Roe v. Wade. «Ένιωσα ότι υπήρχε η ευκαιρία να προσφέρω κάποια επίδειξη αλληλεγγύης», εξήγησε ο Hozier. «Μας υπενθυμίζεται ξανά από τις διαδηλώσεις στο Ιράν ότι ο προοδευτισμός είναι ένα παγκόσμιο κίνημα. Οι πρόσφατες οπισθοδρομήσεις κατά των πολιτικών ελευθεριών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν σέβονται τα σύνορα, και όπως όλες οι πράξεις ελέγχου, βίας και, μάλιστα, κάθε μορφής κατοχής, η κληρονομιά τους μπορεί να είναι ανυπολόγιστη τόσο στον προσωπικό όσο και στον πολιτικό τομέα».

Πρόσθεσε ότι, με την κυκλοφορία του τραγουδιού, θα δωρίσει χρήματα στο Mayday, το AidAccess και το Plan C, τα οποία όλα λειτουργούν «προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι γυναίκες και οι έγκυοι μπορούν να αποκτήσουν ασφαλή πρόσβαση στην αναπαραγωγική υγειονομική περίθαλψη». Ο Hozier είπε ότι θα μοιραστεί επίσης συνδέσμους με τους οργανισμούς, ώστε οι θαυμαστές να μπορούν να μάθουν περισσότερα για αυτούς και να συνεισφέρουν στη δουλειά τους.

«Ένας σύζυγος περιμένει έξω/Ένα παιδί που κλαίει σπρώχνει ένα παιδί μέσα στη νύχτα», τραγουδά ο Hozier στο συγκινητικό τραγούδι. «Της είπαν ότι θα ερχόταν αυτή τη φορά/Χωρίς να αφήσει τόσο φτερό πίσω/Για να υλοποιήσει επιτέλους το τέλειο σχέδιο/Ένα ακόμα γλυκό αγόρι που θα σφαγιαστεί από έναν άντρα». Η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου του άλμπουμ Unreal Unearth δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Ωστόσο, στην αρχή της χρονιάς, ο Hozier είπε ότι θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2022.

🗓️ 10 Oct 2022

Related Articles