Ο Hozier κυκλοφορεί το νέο single «Unknown/ Nth»

Hozier-15625034235

Η περασμένη Παρασκευή 23η Ιουνίου θα μείνει αξέχαστη για τον Hozier. Ο γεννημένος στο Wicklow τραγουδιστής-τραγουδοποιός ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέο του single «Unknown/ Nth». Όπου είναι και το τελευταίο κομμάτι από το επερχόμενο νέο του άλμπουμ «Unreal Unearth».

Το Unreal Unearth, που θα κυκλοφορήσει στις 18 Αυγούστου, σηματοδοτεί το τρίτο στούντιο άλμπουμ του Hozier. Το LP 16 κομματιών είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία και περιλαμβάνει το “Unknown / Nth”, “Francesca”, “All Things End” και “Eat Your Young”. Το άλμπουμ θα προσφερθεί ψηφιακά καθώς και σε διάφορες φυσικές διαμορφώσεις, όπως τυπικό μαύρο LP, ακατέργαστο αποκλειστικό LP ώχρας D2C, αποκλειστικό LP με καμένο πηλό της Amazon, αποκλειστικό LP, CD και κασέτα light umber indie λιανικής.

Μιλώντας για το κομμάτι, ο Hozier δήλωσε: «Ο τίτλος προέρχεται από την έκφραση ενός άγνωστου αλλά μεγάλου αριθμού, δηλαδή του «Nth». Νομίζεις ότι έμαθες και συμβαίνει ξανά. Θυμίζει επίσης τον «Ένατο» ή τον 9ο κύκλο της προδοσίας. Το τραγούδι πετάει την παλιά προϋπόθεση της αγγελικότητας. Κανείς μας δεν είναι άγγελος. Όλοι θα ραγίσουμε την καρδιά κάποιου άλλου ή θα πληγώσουμε άλλον άνθρωπο. Μουσικά, υπήρχε μια μινιμαλιστική προσέγγιση. Σε εκείνο το κρύο άδειο μέρος, συνέβη κάτι άλλο».

Με ονειρικό νήμα κιθάρας μπλουζ πάνω από ένα αραιό, παγωμένο ηχητικό τοπίο, το κομμάτι εξερευνά τη θλίψη από τα χέρια κάποιου που εμπιστεύεστε και τον κύκλο της επανάληψης των ίδιων λαθών. Αγγίζοντας την παιχνιδιάρικη εξερεύνηση του έργου της δομής της Κόλασης του Dante, το «Unknown/ Nth» στοχάζεται στην αμαρτία του ένατου κύκλου της κόλασης: την προδοσία

Ο Hozier μετά από την σειρά των sold-out συναυλιών του στις ΗΠΑ τον περασμένο μήνα, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε περιοδεία στην Ευρώπη όπου εμφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Glastonbury στη σκηνή των Woodsies. Στη συνέχεια θα φέρει τη μεγάλη διεθνή περιοδεία του «Unreal Unearth Tour» στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένης μιας παράστασης στο Alexandra Palace Park του Λονδίνου την Παρασκευή 21 Ιουλίου. Στη συνέχεια, θα επιστρέψει το χειμώνα για μια σειρά από θεαματικά σόου στην αρένα που θα τον δουν να παίζει στο OVO Arena Wembley του Λονδίνου στις 15 Δεκεμβρίου.

🗓️ 26 Jun 2023

Related Articles