Ο Hozier κυκλοφορεί το νέο EP «Eat Your Young»

Hozier-15624350018

O πολυβραβευμένος πολυπλατινένιος τραγουδιστής Hozier κυκλοφόρησε το νέο του EP Eat Your Young. Το EP με τρία τραγούδια σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη προσφορά νέας μουσικής του Hozier μετά το δεύτερο άλμπουμ του Wasteland, Baby! του 2019, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 1 του Billboard Top 200 Chart. Με τραγούδια από το επερχόμενο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Hozier Unreal Unearth που αναμένεται αργότερα φέτος, το Eat Your Young αγγίζει την εξερεύνηση του άλμπουμ του Dante’s Inferno και στοχάζεται σε δύο από τους εννέα κύκλους της κόλασης: τη λαιμαργία και την αίρεση.

Μιλώντας για το Eat Your Young, ο Hozier δήλωσε: «Αυτό το EP σηματοδοτεί την πρώτη μου κυκλοφορία του 2023, με μια σειρά από τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες, ακολουθούμενα από το πλήρες άλμπουμ Unreal Unearthin στα τέλη του καλοκαιριού.

Είναι πάντα ένα δώρο να μπορείς να κυκλοφορήσεις νέα μουσική στον κόσμο και πρόσθετη χαρά να το κάνεις στα γενέθλια. Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοίνωσα ημερομηνίες περιοδείας για αυτό το φθινόπωρο και που μοιράζομαι αυτά τα τραγούδια, τα οποία προσφέρουν ένα δείγμα για τη συνέχεια.

Για να τιμήσει τη σημερινή κυκλοφορία, καθώς και τα γενέθλιά του και την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, ο Hozier ανακοίνωσε επίσης την «Unreal Unearth Tour» που έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο με τον Madison Cunningham να συμμετέχει ως ειδικός καλεσμένος σε όλα τα σόου. Με παραγωγή Live Nation, η περιοδεία του εκτείνεται σε 25 πόλεις, και το σκέλος της Βόρειας Αμερικής ξεκινά στο St. Louis, MO το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει παραστάσεις στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, στο Αμφιθέατρο Red Rocks του Ντένβερ και πολλά άλλα πριν ολοκληρωθεί στο Λος Άντζελες Hollywood Bowl το Σάββατο 4 Νοεμβρίου.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Hozier πέρασε από τα γραφεία της Columbia Records στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει το “Take Me To Church” που έγινε Diamond με πιστοποίηση RIAA. Κατατάσσεται στο 30ο τραγούδι με τις περισσότερες ακρόασης στο Spotify, το “Take Me To Church” είναι το 103ο τραγούδι που πέτυχε ποτέ το σπάνιο ορόσημο της πιστοποίησης Diamond. Επιπλέον, το “Take Me To Church” είναι πλέον το υψηλότερο πιστοποιημένο σόλο Alternative single στην ιστορία της RIAA (12x Platinum).

🗓️ 23 Mar 2023

Related Articles