Ο Harry Styles ολοκλήρωσε την περιοδεία LOVE On Tour με μια συγκινητική ομιλία στην Ιταλία

harry-styles-brit-awards-live-2023-billboard-1548

Είναι γεγονός έφτασε το τέλος της περιοδείας Love on Tour του Harry Styles. Ο επιτυχημένος δημιουργός του Harry’s House ολοκλήρωσε την τεράστια περιοδεία του στο Reggio Emilia της Ιταλίας, στο RCF Arena το βράδυ του Σαββάτου (22 Ιουλίου) και ολοκλήρωσε την τελευταία συναυλία με ένα επιπλέον ενόργανο κομμάτι.

Ο Styles έκλεισε το σόου με ένα τραγούδι χωρίς τίτλο που ήταν νέο για τους θαυμαστές: Συνέχισε για περίπου 10 λεπτά και ήταν μια οργανική μπαλάντα, με τον Styles στο πιάνο.

Το όνομά του και η φράση «νέο τραγούδι» έκαναν τάση στο Twitter το Σάββατο, καθώς οι θαυμαστές αντέδρασαν στο άκουσμα νέας μουσικής από τον Styles στο τελευταίο show με το Love on Tour. Ήταν ένα συναισθηματικό τέλος σε μια περιοδεία που συνεχίστηκε για σχεδόν δύο χρόνια.

«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό αν δεν έρθετε», είπε ο Styles στο κοινό κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που έκανε τους θαυμαστές να δακρύζουν. «Το ξέρω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Εσείς που είστε εδώ απόψε, ξέρω ότι θέλατε να το κάνετε ξεχωριστό για μένα. Μου κάνετε το κάθε βράδυ μου».

«Η ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε, η οικογένεια που δημιουργήσατε, αυτός ο ασφαλής χώρος που δημιουργήσατε», είπε κατά την ομιλία του. «Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα».

Ο Styles συνέχισε, «Ξέρω ότι νιώθω τόσο απίστευτα μικρός σε αυτόν τον κόσμο που μπορεί να είναι πραγματικά, πολύ δύσκολο να αισθάνεσαι ότι οτιδήποτε μπορείς να κάνεις μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σας υπόσχομαι, το βλέπω συνέχεια στα μικρά πράγματα που κάνετε και στον τρόπο που συμπεριφέρεστε ο ένας στον άλλον. Το πώς έχει επηρεάσει όλους τους ανθρώπους γύρω μου, το πώς έχει επηρεάσει τους ανθρώπους εκεί έξω, είναι πολύ μεγαλύτερο. Δεν τελειώνει όταν τελειώνει αυτή η περιοδεία. Θέλω να το συνεχίσετε. Βάλτε λίγη αγάπη στον κόσμο. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ, και θα μου λείψετε. Θα σας αγαπώ τόσο, τόσο πολύ — αν με στηρίζεται για ένα χρόνο, πέντε χρόνια, 13 χρόνια, ό,τι κι αν είναι αυτό. Όχι μόνο αλλάξατε τη ζωή μου ξανά και ξανά, αλλά με κάνατε πολύ ευτυχισμένο. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ απόψε. Είμαι τόσο πολύ χαρούμενος.»

Το ταξίδι, το οποίο ξεκίνησε στις 4 Σεπτεμβρίου 2021 στο Λας Βέγκας, έφερε τον Styles σε πέντε ηπείρους και έχει γίνει μία από τις 10 περιοδείες με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών, σύμφωνα με στοιχεία που αναφέρθηκαν στο Billboard Boxscore. Ο πρώην τραγουδιστής των One Direction είχε κερδίσει σχεδόν 600 εκατομμύρια δολάρια από την περιοδεία πριν από μια εβδομάδα.

🗓️ 24 Jul 2023

Related Articles