Ο Harry Styles κυκλοφόρησε το video clip του «Music For A Sushi Restaurant»

Ο Harry Styles έδωσε στη δημοσιότητα το video clip του «Music for A Sushi Restaurant». To Music for a Sushi Restaurant, είναι το τρίτο και επίσημο single του Styles, από το επιτυχημένο και πλατινένιο album του «Harry’s House». Το video clip είναι σε σκηνοθεσία του Aube Perrie και γυρίστηκε το περασμένο μήνα στο Brooklyn, στη Νέα Υόρκη.

Το “Music For A Sushi Restaurant” έχει γίνει ήδη χρυσό στην Αμερική και έχει μπει στο Top 10 στο Pop Radio. O Harry, είναι ο πρώτος άντρας καλλιτέχνης που έχει 3 τραγούδια στο Top 10 με το “As It Was”, “Late Night Talking” και “Music for A Sushi Restaurant”. Είναι ένας καλλιτέχνης που θα μείνει στην ιστορία αφού επίσης κατάφερε ο τρίτος καλλιτέχνης του Pop Airplay που κατάφερε κάτι τέτοιο.

Το “Music For A Sushi Restaurant” ήταν το soundtrack για το διαφημιστικό των νέων Apple AirPods. Ο Harry δώρισε την αμοιβή του για το spot στο International Rescue Committee (IRC).

Μέσα σε 5 μήνες, το άλμπουμ “Harry’s House” έγινε πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει πουλήσει πάνω από 4 εκατομμύρια παγκοσμίως. Το πρώτο single “As It Was” έμεινε για 15 εβδομάδες στο #1 του Billboard Hot 100, κάνοντάς το, το 4ο τραγούδι στην ιστορία με τις περισσότερες εβδομάδες στη κορυφή. Ο Harry βρίσκεται αυτή την περίοδο στο δρόμο με την Love on Tour, για την προώθηση του “Harry’s House”.

🗓️ 01 Nov 2022

Related Articles