Ο Harry Styles, η Emma Corrin και το υπόλοιπο καστ του «My Policeman» θα υποστηρίξουν τα Όσκαρ

ezgif.com-gif-maker (2) (1)

Τα Amazon Studios προχωρούν με την ώθηση βραβείων για το ρομαντικό δράμα του σκηνοθέτη Michael Grandage «My Policeman», παρά τις ανάμεικτες κριτικές από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, όπου έλαβε ένα αφιέρωμα συνόλου. Το Variety έμαθε αποκλειστικά ότι η Amazon θα υποβάλει ολόκληρο το καστ, το οποίο περιλαμβάνει τον σούπερ σταρ της μουσικής Χάρι Στάιλς και την υποψήφια για Emmy Emma Corrin, όλα στις υποστηρικτικές κατηγορίες για Όσκαρ.

Πηγαίνοντας ανάμεσα σε νεότερες και παλαιότερες εκδοχές των τριών βασικών χαρακτήρων σε διάστημα 40 ετών, το βρετανικό δράμα αφηγείται την ιστορία του Tom (Styles και Linus Roache), της Marion (Corrin και της Gina McKee) και του Patrick (David Dawson και Rupert Everett) και πώς τα γεγονότα από το παρελθόν τους επηρεάζουν το μέλλον τους όταν επανενωθούν.

Ενώ οι υπεύθυνοι στρατηγικής βραβείων τείνουν να διαπράττουν «απάτη κατηγορίας», την πράξη της υποβολής επιδόσεων σε υποστηρικτικές κατηγορίες για μια ευκολότερη διαδρομή προς ένα όνομα ή τη νίκη, αυτό δεν ισχύει για το «My Policeman». Ακριβώς όπως το «Moonlight» (2016) του Μπάρι Τζένκινς, η ταινία περιλαμβάνει πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες και όχι απλώς πρωταγωνιστές ηθοποιούς.

Η πορεία για τα nominations θα βασίζεται στην υποστήριξη των διεθνών δημογραφικών στοιχείων της Ακαδημίας, ιδίως του βρετανικού ψηφοφόρου. Η αναγνώριση του BAFTA θα είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί η συζήτηση ζωντανή.

Οι τραγουδιστές που έγιναν ηθοποιοί είχαν έναν ασυνεπή δρόμο προς τα Βραβεία Όσκαρ. Ενώ υπάρχουν ιστορίες επιτυχίας όπως η Cher (“Moonstruck”) και η Jennifer Hudson (“Dreamgirls”). Οι ψηφοφόροι της Ακαδημίας τείνουν μερικές φορές να κάνουν τους ηθοποιούς να αποδείξουν τον εαυτό τους πριν τους αναγνωρίσουν για τα επιτεύγματά τους. Ως Tom, ένας κλειστός ομοφυλόφιλος αστυνομικός, ο Styles μεταφέρει αποτελεσματικά την εξωτερικευόμενη σύγκρουση και αν αποφασίσει να κάνει καμπάνια και να κάνει ένα έργο για την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ, θα πρέπει να ξεκινήσει με την επιλογή της Amazon να τον υποβάλει για την προσοχή του δεύτερου ηθοποιού.

Ο Corrin είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, που δείχνει τον πόνο και το μαρτύριο μιας γυναίκας που αισθάνεται προδομένη από τον εραστή της. Με έναν άλλο ρόλο φέτος στο “Lady Chatterley’s Lover” του Netflix, αυτό γίνεται το καλύτερο όχημα αναγνώρισης του Corrin, αφού ξέσπασε με ένα βραβείο Emmy για το “The Crown”.

Διασκευασμένη από το βιβλίο του Bethan Roberts, η ταινία είναι γραμμένη από τον Ron Nyswaner, πρώην υποψήφιο για Όσκαρ για το “Philadelphia” (1993). Ως ένας από τους διεκδικητές για το Amazon, μαζί με τις διεθνείς υποβολές “Argentina, 1985” και “Nanny”, η ταινία θα μπορούσε να βρει έλξη για τον σχεδιασμό παραγωγής (από την υποψήφια για Όσκαρ “The Imitation Game” Maria Djurkovic), τα κοστούμια (από τη βραβευμένη με Emmy Annie Symons ) και πρωτότυπη παρτιτούρα (από τον βραβευμένο με Όσκαρ «Gravity» Στίβεν Πράις).

Το “My Policeman” έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Οκτωβρίου και θα κυκλοφορήσει στο Prime Video στις 4 Νοεμβρίου.

🗓️ 25 Oct 2022

Related Articles