Ο Harry Styles προηγείται στις υποψηφιότητες για τα MTV EMA του 2022

6cf709dbc5af4b6f30a745151f0d0967

Τα MTV EMA 2022 θα πραγματοποιηθούν στις 13 Νοεμβρίου στο Ντίσελντροφ της Γερμανίας. Φέτος τα βραβεία περιλαμβάνουν διεθνείς καλλιτέχνες που κυριάρχησαν στα μουσικά charts κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Harry Styles προηγείται με επτά υποψηφιότητες, διαθέτοντας μεταξύ των οποίων από μια υποψηφιότητα για το καλύτερο τραγούδι, καλύτερο καλλιτέχνη και καλύτερο video clip. Ακολουθεί με έξι υποψηφιότητες η Taylor Swift ή οποία έχει λάβει επίσης μια υποψηφιότητα για το καλύτερο βίντεο μακράς διάρκειας, μια κατηγορία η οποία προστέθηκε για πρώτη φορά στα MTV EMA στα ευρωπαϊκά μουσικά βραβεία. Ο Harry Styles και η Taylor Swift είναι και οι δυο υποψήφιοι για το Best Local Act σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και στις ΗΠΑ.  Η Nicki Minaj και η Rosalia έχουν λάβει αντίστοιχα από πέντε υποψηφιότητες και αμφότερες διαγωνίζονται για το βραβείο καλύτερος καλλιτέχνης και καλύτερο τραγούδι.  

Για πρώτη φορά υποψήφιοι στα MTV EVA 2022 θα είναι και οι Chencho Corleone, Gayle και Stephen Sanchez, καθένας από τους οποίους έλαβε δύο υποψηφιότητες, καθώς και Dove Cameron, Doechii, Baby Keem, Kim Petras, Mae Muller, Saucy Santana, Shenseea, Summer Walker και Wet Leg.

Τα EMA θα μεταδίδονται ζωντανά στο MTV σε περισσότερες από 170 χώρες και στο Pluto TV και το Comedy Central στη Γερμανία στις 13 Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμα στο Paramount+ και στο Pluto TV παγκοσμίως από τις 14 Νοεμβρίου.

🗓️ 13 Oct 2022

Related Articles