Ο Harry Styles αποκτά το δικό του comic

harry-styles-2023-grammys-red-carpet-billboard-1548

Ο νικητής των Grammy πρόκειται να μεταμορφωθεί από ποπ σταρ σε ποπ αρτ στο Fame: Harry Styles, ένα ολοκαίνουργιο κόμικ από την TidalWave Comics που εξιστορεί τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του και την ιστορία του πώς έγινε διάσημος.

Σε σενάριο Darren G. Davis και εικονογράφηση Ramon Salas, το κόμικ 22 σελίδων έρχεται την Τετάρτη (10 Μαΐου) σε ψηφιακή και έντυπη μορφή, τόσο σε σκληρό όσο και σε μαλακό εξώφυλλο. Μέσα από ζωηρά χρώματα, έργα τέχνης σε στυλ υπερήρωα και ευγενικούς λεζάντες, το Fame θα εξερευνήσει την ανατροφή του Styles στην Αγγλία. Η ανακάλυψη του με τους συμπαίκτες του συγκροτήματος των One Direction, Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik και Liam Payne στο X Factor. και τη σημερινή του επιτυχία ως σόλο καλλιτέχνης.

«Ο Harry Styles είναι αναμφισβήτητα ο πιο αγαπημένος άνδρας ποπ σταρ στον κόσμο αυτή τη στιγμή», αναφέρεται στην περιγραφή του έργου. «Ανεξάρτητα από το μέσο που καταλαμβάνει, η φήμη του συνεχίζει να αυξάνεται. Για πρώτη φορά, μπορείτε τώρα να διαβάσετε για την ιστορία της ζωής του σε μορφή κόμικ».

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του βιβλίου είναι οι εικονογραφήσεις του Styles που φορούσε μερικά από τα πιο εμβληματικά ρούχα του, από το καρό πουκάμισο που φορούσε στο μουσικό βίντεο «What Makes You Beautiful» της 1D μέχρι τη φόρεμα και το μπλέιζερ που φόρεσε στο ιστορικό εξώφυλλό του στη Vogue. Υπάρχει επίσης ένα πάνελ με το avatar του ιδρυτή του Pleasing – το οποίο σχεδιάζεται με ένα λαξευμένο σαγόνι και λαμπερά πράσινα μάτια για να ταιριάζει με τον πραγματικό σούπερ σταρ – με τη λαμπερή κόκκινη φόρμα του μουσικού βίντεο “As It Was” του Styles, καθώς και ένα πάνελ που τον δείχνει στο κοστούμι του χαρακτήρα του Marvel, του Eros.

Ο Styles απέχει πολύ από το να είναι ο πρώτος μουσικός που έλαβε τη θεραπεία κόμικ από το TidalWave, του οποίου η σειρά Fame έχει επίσης εμφανίσει τη Lady Gaga, τον Lil Nas X, την Beyoncé, τον Drake, τη Selena Gomez και άλλους. Η Dolly Parton, ο Stevie Nicks και ο Dave Grohl έχουν επίσης υπηρετήσει ως μούσες των κόμικ στο παρελθόν.

“Βρήκαμε μια θέση με τα bio comics μας”, δήλωσε ο εκδότης του TidalWave, Darren G. Davis σε μια δήλωση. «Η επιτυχία μας με αυτό το κόμικ δείχνει ότι υπάρχει ένα πολύ ευρύτερο κοινό για τη διαδοχική αφήγηση από ό,τι πίστευαν πολλοί. Αυτοί οι αναγνώστες απλώς αναζητούν κάτι άλλο εκτός από υπερήρωες. Με τα βιογραφικά κόμικς μας, προσπαθούμε να φέρουμε σε αυτούς τους νέους αναγνώστες ισότιμες, καλά ερευνημένες ματιές σε μερικές από τις αγαπημένες τους διασημότητες».

Δείτε δύο από τα πιθανά εξώφυλλα για το Fame: Harry Styles παρακάτω και δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το βιβλίο στον ιστότοπο του TidalWave https://tidalwavecomics.com/index.php/2023/05/05/1st-look-into-the-comic-book-biography-fame-harry-styles/

🗓️ 10 May 2023

Related Articles