Ο Harry Styles αποκαλύπτει τη νέα του συνεργασία με την Gucci «HA HA HA»

001c68ae-800

Ο Harry Styles συνεργάστηκε με τον ιταλικό οίκο μόδας Gucci για μια νέα καμπάνια που παρουσιάζει την «ντουλάπα των ονείρων» του. Η νέα collection, με τίτλο HA HA HA, γεννήθηκε από τη φιλία μεταξύ του ποπ-μεγασταρ και του δημιουργικού διευθυντή της Gucci, Alessandro Michele, οι οποίοι περιγράφονται ως «συγγενικά δημιουργικά πνεύματα».

Μια σειρά εικόνων, που κυκλοφόρησε ως μέρος της καμπάνιας, περιλαμβάνει “ιδιότροπα prints” και “vintage λεπτομέρειες”.

Η σειρά παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους και το όνομα φέρεται να προέρχεται από έναν συνδυασμό των πρώτων αρχικών του Styles και του Michele.

O τραγουδιστής του θρυλικού As It Was πρωταγωνίστησε στο παρελθόν στις καμπάνιες της Gucci για το Φθινόπωρο 2018 και τις τσάντες Beloved και είναι γνωστό ότι φοράει συχνά τη μάρκα υψηλής ποιότητας.

«Ο Οίκος παρουσιάζει την καμπάνια Gucci HA HA HA με τον Βρετανό τραγουδιστή και τραγουδιστή και ηθοποιό, Χάρι Στάιλς», ανέφερε μια δήλωση στον ιστότοπο Gucci.

«Προκύπτοντας από τη φιλία μεταξύ του ίδιου και του Creative Director Alessandro Michele, το παιχνίδι βρίσκεται στο επίκεντρο της συλλογής, η οποία χρησιμοποιεί ανδρικά ενδύματα ως εργαλείο της avant-garde.

«Στις εικόνες που καταγράφηκαν από τον Mark Borthwick, η σειρά των εικόνων δείχνει τον Harry Styles να επιδεικνύει την «ντουλάπα των ονείρων» που ορίζεται από την εκκεντρική χρήση ρομαντικών προφορών, ιδιότροπων prints, vintage λεπτομερειών και της εκφραστικής συναισθηματικότητας του ατόμου».

Ο οίκος μόδας έγραψε επίσης στο Twitter: «Τα ρούχα φορούν, συνδυάζονται με εκπληκτικά αξεσουάρ, ρίχνονται στην άκρη και συσσωρεύονται σε ένα παιχνίδι ντυσίματος που βλέπει τον κόσμο των ανδρών ως όργανο της πρωτοπορίας».

🗓️ 07 Nov 2022

Related Articles