Ο Frank Ocean μοιράζεται ένα απόσπασμα από το νέο του τραγούδι

Σήμερα (9 Νοεμβρίου), ο Frank Ocean μπήκε στο Instagram Stories του για να δημοσιεύσει ένα λεπτό απόσπασμα ενός νέου, ακυκλοφόρητου τραγουδιού. Το Instagram Story πρόκειται να λήξει μέχρι αύριο (10 Νοεμβρίου), αλλά ηχογραφήθηκε και κοινοποιήθηκε από την Pop Base στο X/Twitter – ακούστε το παρακάτω.

Καμία άλλη πληροφορία δεν έχει κοινοποιηθεί από τον τραγουδιστή, ο οποίος είναι γνωστός ότι είναι απομονωμένος και πολύ σπάνια βγάζει νέα μουσική.

Το απόσπασμα είναι το πρώτο του από τότε που έπαιξε ακυκλοφόρητα κομμάτια σε δύο επεισόδια της εκπομπής του στο Apple Music 1 Blonded Radio τον περασμένο Ιούλιο. Τον Δεκέμβριο του 2021, ο Ocean μοιράστηκε ένα τραγούδι διάρκειας σχεδόν εννέα λεπτών στο πρόγραμμα, ως μέρος μιας χριστουγεννιάτικης ειδικής.

Στα επτά χρόνια από την κυκλοφορία του φημισμένου LP «Blonde» του 2016, ο Ocean μοιράστηκε έναν αριθμό μεμονωμένων σινγκλ όπως τα «DHL», «In My Room», «Cayendo» και «Dear April». Επίσης, κατά καιρούς έκανε υπαινιγμούς για ένα νέο άλμπουμ, αλλά τίποτα δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα.

Ο Frank Ocean ήταν πιο πρόσφατα πρωτοσέλιδο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Coachella Festival τον Απρίλιο. Ήταν η πρώτη του ζωντανή συναυλία από το 2017, αλλά η αντίδραση των θαυμαστών στην παράσταση του Ocean ήταν ανάμεικτη, με το σόου να ξεκινά αργά και να διακόπτεται απότομα.

Μετά την παράσταση του Ocean αναφέρθηκε ότι είχε διαλύσει ένα παγοδρόμιο στη σκηνή αφού τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των προβών. Επρόκειτο να εμφανιστεί ξανά το Σαββατοκύριακο δύο του Coachella, αλλά αποχώρησε μέρες πριν μετά από «συμβουλή γιατρού». Αντικαταστάθηκε από το Blink-182 και ένα σετ κλεισίματος από τους Skrillex, Fred Again.. και Four Tet.

Μιλώντας στη σκηνή για νέα μουσική, ο Ocean επιβεβαίωσε ότι δεν ήταν επικεφαλής της Coachella για να προωθήσει ένα νέο άλμπουμ πριν προσθέσει «όχι ότι δεν υπάρχει νέο άλμπουμ. Αλλά δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή». Αντίθετα, είπε ότι ήταν φόρος τιμής στον αείμνηστο αδελφό του με τον οποίο συνήθιζε να παρακολουθεί τακτικά το φεστιβάλ.

🗓️ 09 Nov 2023

Related Articles