Ο Finneas υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από σοβαρό ατύχημα

Ο Finneas αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή αναρρώνει μετά από χειρουργική επέμβαση στην κλείδα του, αφού την «κατέστρεψε» – και υπέστη ακτινωτό κάταγμα στον δεξιό αγκώνα του – σε ένα ατύχημα με ηλεκτρικό ποδήλατο που συνέβη την περασμένη εβδομάδα.

Ο καλλιτέχνης ενημέρωσε τους θαυμαστές του για την κατάστασή του σε μια ανάρτηση στο Instagram που κοινοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, δείχνοντας την εκτοπισμένη κλείδα του σε μια ακτινογραφία. Σύμφωνα με τη συνοδευτική λεζάντα, το ατύχημα συνέβη την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, όταν ο Finneas «συντρίφτηκα με το ηλεκτρικό μου ποδήλατο, πέταξα πάνω από το τιμόνι με αποτέλεσμα να διαλύσω την κλείδα μου καθώς και να υποστώ ένα κάταγμα στον δεξιό μου αγκώνα».

Πρόσθεσε: «Η σοβαρότητα της μετατόπισης της κλείδας μου σήμαινε ότι χρειάστηκα χειρουργική επέμβαση στην οποία βρίσκομαι τώρα στην άλλη πλευρά και νιώθω υπέροχα!»

Ο Finneas συνέχισε να μοιράζεται «ένα τεράστιο ευχαριστώ» στον χειρουργό που εργάστηκε στην κλείδα του, καθώς και στο προσωπικό του νοσοκομείου στο οποίο παρέμεινε «για την απίστευτη θεραπεία που αισθάνομαι τόσο προνομιούχος που έλαβα». Ευχαρίστησε επίσης τον φυσιοθεραπευτή του «για την καθοδήγηση στη διαδικασία θεραπείας καθώς και στη συνεχιζόμενη διαδικασία φυσικής αποκατάστασης που αντιμετωπίζω τώρα».

Αργότερα στη δημοσίευση, εξέφρασε ένα αισιόδοξο συναίσθημα: «Μου είπαν με σκληρή δουλειά, ότι θα μπορέσω να παίξω τις δύο εκπομπές Forum της Billie Eilish τον ερχόμενο Δεκέμβριο, για τις οποίες είμαι τόσο ευγνώμων. Όσο ανόητος κι αν ένιωθα μετά την πτώση, το συναίσθημά μου που κυριαρχεί είναι η ευγνωμοσύνη. Βλέπετε, δεν φορούσα κράνος. Θα είναι ένα μάθημα για πάντα. Νιώθω τόσο τυχερός που είμαι ακόμα εδώ. Φροντίστε τον εαυτό σας, ευχαριστήστε το σώμα σας για όλα όσα κάνουν για εσάς.»

Αυτές οι προαναφερθείσες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα, στην αρένα Kia Forum στο Λος Άντζελες.  Εκτός από τη συναυλία με την αδερφή του Eilish στην παγκόσμια περιοδεία της “Happier Than Ever”, ο Finneas κυκλοφόρησε δύο ανεξάρτητα σινγκλ – “Naked” τον Μάρτιο και “Mona Lisa, Mona Lisa τον Ιούλιο – καθώς και άλλα τραγούδια για το soundtrack της ταινίας Pixar Turning Red.

Ο Φιννέας κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ, «Optimist», τον περασμένο Οκτώβριο. Σε μια κριτική τεσσάρων αστέρων, ο Rhian Daly του NME το αποκάλεσε «ένα ολοκληρωμένο πρώτο άλμπουμ που πραγματικά λάμπει».

🗓️ 31 Oct 2022

Related Articles