Ο Finneas υπερασπίζεται τη σχέση της Billie Eilish με τον Jesse Rutherford: «Είναι μια ενήλικη 21 ετών»

Ο Finneas δεν αφήνει κανέναν να μιλήσει για τη σχέση της αδερφής του στο διαδίκτυο. Στα σχόλια ενός βίντεο της Δευτέρας (26 Δεκεμβρίου) του TikTok, o τραγουδοποιός υπερασπίστηκε την Billie Eilish από μια επίθεση στη σχέση της με τον Jesse Rutherford των The Neighborhood.

Ένας χρήστης του TikTok έκανε ένα εύστοχο βίντεο ως απάντηση σε ένα από τα πρόσφατα βίντεο του Finneas και απάντησε σε ένα βίντεο, “Ω ναι; Λοιπόν, η αδερφή σου βγαίνει με έναν άντρα 31 ετών και η μουσική σου είναι πολύ καλή.» Ο Finneas βρήκε το βίντεο απάντησης και σχολίασε: «Θέλω η αδερφή μου να είναι ευτυχισμένη και ασφαλής και είναι μια ενήλικη 21 ετών που έχει το δικαίωμα να παίρνει τις δικές της αποφάσεις για τη ζωή της». Ο βραβευμένος με Grammy παραγωγός εξέφρασε παρόμοια αίσθηση σχετικά με τη σχέση της Eilish με την τραγουδίστρια των The Neighborhood τον Νοέμβριο, λέγοντας στο E! Ειδήσεις, «Άκου, όσο εκείνη είναι χαρούμενη, είμαι χαρούμενος».

@gaybutboring #stitch with @finneas ♬ original sound – juliana

Όσο για την τραγουδίστρια του “Happier Than Ever”, μίλησε για τη σχέση της με τον Rutherford στην ετήσια συνέντευξή της στο Vanity Fair, που δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου. «Είναι πολύ ωραίο, και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό», είπε για την ρομαντική της σχέση με τον ροκ σταρ.

«Κατάφερα να φτάσω τη ζωή μου σε ένα σημείο όπου όχι μόνο με γνώριζε ένα άτομο που νόμιζα ότι ήταν ο πιο καυτός άντρας εν ζωή, Με δουλεύεις? Μπορούμε απλώς να με συγχαρούμε; Σας ευχαριστώ. Τα κατάφερα» πρόσθεσε η Billie Eilish.

🗓️ 02 Jan 2023

Related Articles