Ο Elton John πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο μετά από πτώση

Ο Elton John εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από πτώση που υπέστη στη βίλα του στη Γαλλία.

Ο 76χρονος τραγουδιστής, που πρόσφατα αποσύρθηκε από τις περιοδείες, πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο Princess Grace στο Μονακό, όπου νοσηλεύτηκε με ελαφρά τραύματα. Ένας εκπρόσωπος είπε στο BBC News ότι ο τραγουδιστής νοσηλεύτηκε «μετά από ένα γλίστρημα χθες στο σπίτι του στη νότια Γαλλία».

«Ο Elton επισκέφτηκε το τοπικό νοσοκομείο ως προληπτικό μέτρο. Μετά από εξετάσεις, πήρε αμέσως εξιτήριο σήμερα το πρωί και τώρα επέστρεψε στο σπίτι του και είναι καλά στην υγεία του».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο John εθεάθη σε ένα δείπνο με τον Kevin Spacey, ένα μήνα μετά την κατάθεσή του στη δίκη του ηθοποιού για σεξουαλική επίθεση.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε ένα συγκρότημα με το όνομα The Snugglers στο Instagram, το ζευγάρι φαίνεται στο πλευρό του συζύγου του John, David Furnish, να δειπνούν στο εστιατόριο La Petite Maison στη Νίκαια της Γαλλίας.

Τον περασμένο μήνα (26 Ιουλίου), ο Spacey απαλλάχθηκε από εννέα κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση στο Λονδίνο μετά από δίκη τεσσάρων εβδομάδων, μεταξύ των οποίων επτά κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, μία κατηγορία για πρόκληση σεξουαλικής δραστηριότητας χωρίς συγκατάθεση και μία κατηγορία για πρόκληση ένα άτομο να συμμετέχει σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα.

Ο John πραγματοποίησε την τελευταία συναυλία της περιοδείας του Goodbye Yellow Brick Road στο Tele2 Arena της Στοκχόλμης τον περασμένο μήνα. Μετά το σόου, μοιράστηκε τις σκέψεις του για το τέλος της περιοδείας στη σελίδα του στο Instagram. «Όταν ξεκινήσαμε την τελική μου περιοδεία το 2018, δεν μπορούσα να είχα προβλέψει στα πιο τρελά μου όνειρα τις ανατροπές και τις στροφές και τα ψηλά και τα χαμηλά αυτή η περιοδεία – και ολόκληρος ο κόσμος – θα είχε ζήσει στα επόμενα 5 χρόνια», έγραψε στη λεζάντα σε βίντεο από την περιοδεία.

🗓️ 29 Aug 2023

Related Articles