Ο Elton John ανακοινώνει τι αναμένετε να δούμε στο Headline σετ του στο Glastonbury

64772a002500006c000f222c

Ο Sir Elton John έχει ανακοινώσει τον επερχόμενο τίτλο του στο φετινό Glastonbury. Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης έχει παραταχθεί για να κλείσει το παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ στο Pyramid Stage την Κυριακή 25 Ιουνίου, μετά από ένα πενταήμερο πρόγραμμα μουσικής.

Η επικείμενη παράσταση θα είναι αναμφίβολα η μητέρα όλων των αποβολών και θα σηματοδοτήσει την τελευταία παράσταση του Sir Elton στο Ηνωμένο Βασίλειο της τελευταίας του περιοδείας. Μιλώντας στο BBC Radio 2 την Τρίτη μετά την κυκλοφορία του πλήρους line-up και των χρόνων της σκηνής του Glastonbury, ο Sir Elton έδωσε στους θαυμαστές μια εικόνα για το τι μπορούν να περιμένουν.

«Έχω καλεσμένους που δεν μπορώ να σας πω ποιοι είναι», δήλωσε. «Αλλά θα είναι υπέροχο – το ανυπομονώ πραγματικά». Επιβεβαίωσε ότι το σόου θα ξεχωρίσει από την υπόλοιπη περιοδεία του Farewell Yellow Brick Road, αποκαλύπτοντας ότι θα έχει διαφορετικό set list. Μιλώντας για το Glastonbury γενικότερα, ο Sir Elton είπε στον παρουσιαστή Scott Mills: «Έχω παίξει σε φεστιβάλ και τα έχω απολαύσει πραγματικά, αλλά φυσικά το Glastonbury είναι η κρέμα ντε λα κρεμ.

«Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, είναι η πρώτη φορά που μου ζητήθηκε να λάβω μέρος». Ο Sir Elton παραδέχτηκε επίσης ότι η συναυλία του στο Glastonbury “έφτασε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή”.

«Πιστεύω πολύ στη γαλήνη και τη μοίρα – αυτός είναι ο πιο υπέροχος τρόπος για να κάνω την τελευταία μου συναυλία στην Αγγλία», συνέχισε, προσθέτοντας ότι η Έμιλι Έιβις ήταν «φανταστική».

Οι διοργανωτές του Glastonbury ανακοίνωσαν το πρώτο κύμα καλλιτεχνών τον Μάρτιο, συμπεριλαμβανομένων των headliners Arctic Monkeys και Guns N’ Roses. Αποκαλύφθηκαν επίσης οι Lizzo, Flo, Royal Blood, Ezra Collective και Blondie. Οι θαυμαστές προσπαθούν σκληρά να αποκρυπτογραφήσουν μια μυστηριώδη πράξη – τους Churnups – που εμφανίστηκαν στον λογαριασμό όταν κυκλοφόρησε το πλήρες πρόγραμμα την Τρίτη.

🗓️ 01 Jun 2023

Related Articles