Ο Ed Sheeran σημείωσε ρεκόρ εισιτηρίων στο MetLife Stadium του Νιου Τζέρσεϊ

Ed-Sheeran-15623367024

Καθώς ο Ed Sheeran ολοκλήρωσε τη δεύτερη από τις δύο μεγάλες εμφανίσεις του στο Mathematics Tour στο Meadowlands την περασμένη Κυριακή το βράδυ, ο σούπερ σταρ της ποπ έγραψε μια μικρή ιστορία συναυλιών στο Νιου Τζέρσεϊ.

Το πλήθος του Sheeran αποτελούσε περισσότερους από 89.000 θαυμαστές, σπάζοντας το ρεκόρ προσέλευσης συναυλιών στο MetLife Stadium στο East Rutherford – τον μεγαλύτερο αθλητικό και ψυχαγωγικό χώρο του Νιου Τζέρσεϊ. Το νέο ρεκόρ ανακοινώθηκε από εκπρόσωπο της Atlantic Records τη Δευτέρα και επιβεβαιώθηκε από εκπρόσωπο του MetLife Stadium. Το σύνολο σηματοδότησε επίσης τη μεγαλύτερη συναυλία του Sheeran στις ΗΠΑ μέχρι σήμερα.

Το προηγούμενο ρεκόρ συναυλίας της MetLife κατείχε οι U2, των οποίων το σόου στις 20 Ιουλίου 2011 — στην παγκόσμια περιοδεία 360 μοιρών του συγκροτήματος — συγκέντρωσε 88.491 θαυμαστές.

Πώς μπόρεσε ο τραγουδιστής του “Thinking Out Loud” να φτάσει στην κορυφή όχι μόνο των U2 αλλά και των Μπρους Σπρίνγκστιν, των Metallica και της Τέιλορ Σουίφτ, οι οποίοι έχουν κάνει παρόμοια sold-out συναυλίες στο MetLife; Ακολουθήστε τη σχεδίαση της σκηνής του Sheeran, η οποία ήταν in-the-round στυλ, χτισμένη στο κέντρο του δαπέδου του σταδίου. Αυτό επέτρεψε στους οπαδούς να κάθονται σε όλα τα τμήματα του σταδίου, όπως ένας αγώνας ποδοσφαίρου New York Giants ή Jets.

Οι περισσότερες συναυλίες στο MetLife τοποθετούν τη σκηνή στη μία άκρη του ορόφου με μεγάλες οθόνες βίντεο και δεν πωλούν εισιτήρια για τμήματα πίσω από τη σκηνή όπου η θέα εμποδίζεται.

Το MetLife Stadium, που άνοιξε το 2010, βρίσκεται στη μέση της πιο πολυσύχναστης συναυλιακής του σεζόν μέχρι σήμερα, με 18 παραστάσεις που έχουν κρατηθεί για το 2023. Η Swift έπαιξε στο στάδιο για τρεις νύχτες κατά τη διάρκεια του Memorial Day Weekend, προσελκύοντας περίπου 70.000 θαυμαστές κάθε μέρα. Το επόμενο σόου του σταδίου είναι το γκρουπ της K-pop TWICE στις 6 Ιουλίου. Οι Metallica, οι Guns N’ Roses και οι BLACKPINK παίζουν αργότερα αυτό το καλοκαίρι.

Το άλμπουμ του Sheeran “Subtract (-)” κυκλοφόρησε στις 5 Μαΐου.

🗓️ 15 Jun 2023

Related Articles