Ο Ed Sheeran πρόκειται να κυκλοφορήσει νέα μουσική το 2023

ed-sheeran-live-ukraine-2022-696x442

Εδώ και αρκετό καιρό, φήμες υποστηρίζουν ότι ο Εντ σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα ακόμη νέο άλμπουμ μετα το Equals του 2021, και αυτή την φορά επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο. Ο Ed Sheeran δήλωσε ότι θα δημιουργήσει νέα μουσική πριν την έναρξη της νέας του περιοδείας που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Μάϊο του 2023 με το «+-=÷× Tour».

Ο Ed Sheeran δήλωσε «θα υπάρξουν νέα τραγούδια μέχρι την έναρξη της περιοδείας μου στις ΗΠΑ, ναι καθώς θα υπάρξουν και πολλές πληροφορίες σχετικά με το νέο μου άλμπουμ σύντομα», στο ABC News.

Μέχρι στιγμής φήμες λένε ότι η νέα του δισκογραφική δουλειά θα ονομάζεται «Subtract» ακολουθώντας το μοτίβο των μαθηματικών τίτλων των προηγούμενων άλμπουμ του. Εξάλλου το επόμενο του tour, προσφέρεται ως το «Mathematics Tour».

Ο pop καλλιτέχνης ερμήνευσε οκτώ νέα τραγούδια σε μόλις 600 θεατές σε κλειστή συναυλία στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα για την υποστήριξη της φιλανθρωπικής οργάνωσης Wellstock του Will Young.

«Ήταν μια απίστευτα ξεχωριστή βραδιά, η ατμόσφαιρα μέσα στο χώρο ήταν συγκινητική και κύλησαν πολλά δάκρυα», δήλωσε μια πηγή στην εφημερίδα The Sun. «Ήταν πραγματικά μια μοναδική στιγμή στη ζωή μου να βλέπω κάποιον τόσο διάσημο όπως ο Εντ να αφήνει τις άμυνες του να πέσουν σε μια γλυκιά και ζεστή συναυλία. Τα νέα του κομμάτια ήταν εκπληκτικά, είναι προφανές ότι βάζει την καρδιά του μέσα σε αυτά».

Με την περιοδεία του Mathematics Tour ο Ed Sheeran σημειώνει ότι δεν έχει σκοπό να βγάλει περισσότερα λεφτά, αλλά να ξεπεράσει τον εαυτό του. «Αισθάνομαι ότι αφού το μεγαλύτερο μέρος των 9 εκ. ανθρώπων ήρθαν να με δουν με μια κιθάρα, ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό» δήλωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξη του. «Οπότε ξεκινώντας τον σχεδιασμό αυτής της περιοδείας σκεφτόμουν ότι έπρεπε να την κάνουμε την μεγαλύτερη αλλά και την καλύτερη περιοδεία». «Υπάρχουν πολλές χώρες που δεν έχω επισκεφθεί και είμαι ενθουσιασμένος που θα πάμε σε αυτές» σχολίασε ο Sheeran.

🗓️ 18 Oct 2022

Related Articles