Ο Ed Sheeran κυκλοφόρησε το νέο του single «Eyes Closed»

Ο Ed Sheeran κυκλοφόρησε το νέο του single «Eyes Closed», μαζί με το video clip. To νέο κομμάτι θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο του άλμπουμ Substract«-», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου. Έγραψε και ηχογράφησε το δίσκο των δεκατεσσάρων κομματιών με τον Aaron Dessner τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους.

Μιλώντας για το νέο τραγούδι και το βίντεο, ο Ed ανάφερε: «Αυτό το τραγούδι έχει να κάνει με το να χάνεις κάποιον, να νιώθεις ότι κάθε φορά που βγαίνεις έξω και περιμένεις να τον χτυπήσεις και όλα απλώς σου θυμίζουν αυτόν και τα πράγματα που κάνατε μαζί. Κάπως πρέπει να βγάλεις τον εαυτό σου από την πραγματικότητα μερικές φορές για να μουδιάσεις τον πόνο της απώλειας, αλλά ορισμένα πράγματα απλώς σε επαναφέρουν σε αυτήν».

Όταν σκεφτόμουν ιδέες για το μουσικό βίντεο «Eyes Closed», ήθελα να κάνω ένα βίντεο εμπνευσμένο από ταινίες όπως ο Harvey, όπου ο κύριος χαρακτήρας έχει έναν φανταστικό φίλο που είναι ένα γιγάντιο κουνέλι που κανείς δεν μπορεί να δει. Υπάρχει επίσης ένα βιβλίο που διάβασα στις κόρες μου, όπου η θλίψη είναι εγκλωβισμένη από ένα φανταστικό πλάσμα. Συχνά η θλίψη είναι κάτι που σε ακολουθεί, καταπίνει τα δωμάτια στα οποία βρίσκεσαι, και μπορείς να το νιώσεις και να το δεις, αλλά κανείς άλλος γύρω σου δεν μπορεί. Έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω το δικό μου μεγάλο μπλε τέρας για το βίντεο. Γίνεται όλο και μεγαλύτερος όσο συνεχίζεται το βίντεο, ώσπου καταλαμβάνει ολόκληρα δωμάτια και είναι το μόνο που μπορώ να δω, ακριβώς όπως η θλίψη».

Για να υποστηρίξει την κυκλοφορία του επερχόμενου άλμπουμ του ένα νέο ντοκιμαντέρ για την ζωή του Εd με τίτλο, «Ed Sheeran: The Sum Of It All» θα προβληθεί στην Disney+ στις 3 Μαΐου.

🗓️ 27 Mar 2023

Related Articles