Ο Ed Sheeran κάνει προεπισκόπηση του νέου του single «Boat»

Ed-Sheeran-2022-billboard-1548

Ο Ed Sheeran αποκάλυψε μια πρώτη ματιά στο επερχόμενο σινγκλ του “Boat” καθώς και στο νέο μουσικό βίντεο τη Δευτέρα (17 Απριλίου).

«Το «Boat» είναι το πρώτο τραγούδι που έγραψα και τελείωσα για το Subtract, από εκεί ξεκίνησαν όλα και ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσω το νέο άλμπουμ μου», έγραψε ο ποπ σταρ στο Instagram. «Θα κυκλοφορήσω το πλήρες τραγούδι και το βίντεο αυτή την Παρασκευή, ελπίζω να το αγαπήσετε όσο εγώ x».

Στην προεπισκόπηση της παραθαλάσσιας εικόνας του κομματιού, το αυτοκίνητο του Sheeran κατευθύνεται σε έναν βράχο στον ωκεανό κάτω — μόνο για να βγει ο τραγουδιστής από το νερό βρεγμένος αλλά όρθιος καθώς τραγουδάει, “Αλλά τα κύματα δεν θα σπάσουν τη βάρκα μου”, πάνω στην τρυφερή ακουστική κιθάρα.

Ενώ το “Boat” ήταν το πρώτο τραγούδι για το οποίο δημιούργησε ο βρετανός ποπ σταρ του – (Subtract), θα ακολουθήσει το single “Eyes Closed” ως η δεύτερη προσφορά από το επερχόμενο άλμπουμ, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει πλήρως στις 5 Μαΐου ως τελικό κεφάλαιο των άλμπουμ με μαθηματικά θέματα που ξεκίνησε με το 2011’s + (Plus).

Ανακοινώνοντας το «Subtract», τον Φεβρουάριο, ο Sheeran περιέγραψε το σετ του στούντιο ως «ανοίγει την παγίδα στην ψυχή μου», προσθέτοντας, «Για πρώτη φορά, δεν προσπαθώ να φτιάξω ένα άλμπουμ που θα αρέσει στον κόσμο, απλώς βάζω κάτι που είναι ειλικρινές και αληθινό στο σημείο που βρίσκομαι στην ενήλικη ζωή μου».

Για να συμπέσει με την κυκλοφορία του άλμπουμ, ο Sheeran θα κυκλοφορήσει επίσης το The Sum of It All, ένα ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών που θα κάνει το ντεμπούτο του αποκλειστικά στο Disney+ στις 3 Μαΐου.

🗓️ 19 Apr 2023

Related Articles