Ο Ed Sheeran επιστρέφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από «μια δύσκολη» περίοδο στη ζωή του

download

Επέστρεψε! Ο Ed Sheeran επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα ειλικρινές βίντεο στο Instagram την Τρίτη (31 Ιανουαρίου).


«Γεια σας παιδιά, οπότε συνειδητοποιώ ότι δεν έχω ασχοληθεί τόσο πολύ με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τη βάση των θαυμαστών μου στο διαδίκτυο τα τελευταία δύο χρόνια», ομολόγησε ο Sheeran στο βίντεο selfie απευθείας στην κάμερα, προτού ξεσπάσει σε έναν γοητευτικό ψίθυρο. «Και τα πράγματα που έχουν δημοσιευτεί σε αυτόν τον λογαριασμό μπορεί να ήταν λίγο βαρετά. Και λυπάμαι, φταίω εγώ.

Συνέχισε με πλήρη ένταση: «Εμμ, ο λόγος που κάνω αυτό το βίντεο είναι, απλώς για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, είχα κάποια ταραχώδη πράγματα που συνέβησαν στην προσωπική μου ζωή, οπότε δεν μου άρεσε να είμαι στο διαδίκτυο και να προσποιούμαι ότι είμαι κάτι που δεν είμαι όταν δεν ένιωθα έτσι».


Αφού αποκάλυψε ότι «τα πράγματα πάνε καλά», η βρετανική ποπ αίσθηση υποσχέθηκε στους θαυμαστές του ότι τώρα είναι «πίσω στο διαδίκτυο» και ότι «θα αρχίσουν να δημοσιεύονται περίεργα sh–» στη ροή του στο Instagram. «Έχω κάνει αυτό το βίντεο σαν 50 f—in’ φορές, δεν κάνω άλλο», είπε στη συνέχεια.


Πράγματι, ο Sheeran ήταν ένας από τους αρκετούς καλλιτέχνες υψηλού προφίλ που επέλεξαν να μην χρησιμοποιήσουν ούτε το Twitter, αφήνοντας τον λογαριασμό του σε αυτήν την εφαρμογή – η οποία ονομάζεται “Ed Sheeran HQ” – στα χέρια της ομάδας διαχείρισης του.


Στα τέλη του περασμένου έτους, ο τραγουδιστής επέστρεψε για λίγο στο Instagram για να τιμήσει την επιτυχία του “Shivers” που έφτασε το δισεκατομμύριο stream στο Spotify και στη διαδικασία αποκάλυψε ότι βρισκόταν στο θυελλώδες, υπαίθριο σετ ενός ακόμα ανώνυμου μουσικού βίντεο για τους ακόλουθους του το 2021’s = (Equals) που πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος.

🗓️ 03 Feb 2023

Related Articles