Ο Ed Sheeran εμφανίστηκε ως opening act του εαυτού του στο Mathematics Tour - O Khalid αναρρώνει μετά από τροχαίο

Ο Khalid ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τον Ed Sheeran. Ο Sheeran μοιράστηκε τα ατυχή νέα με τους θαυμαστές του το Σάββατο (24 Ιουνίου), όταν συμπλήρωσε το εναρκτήριο slot του Khalid – και αργότερα έπαιξε το δικό του συνηθισμένο headlining set – στην περιοδεία του στο Mathematics Tour.

«Αναρρώνει και του ευχόμαστε τα καλύτερα», είπε ο Sheeran για τον Khalid στη σκηνή του FedEx Field στο Landover, Maryland, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το Billboard επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Khalid για ενημέρωση. «I’m going to say this after every song because if people don’t know I was going to be the opening act today, people are going to be walking in being like: «Αυτή η παράσταση δεν είναι αυτό που νόμιζα ότι ήταν. », είπε ο Sheeran στη συναυλία. «Νόμιζα ότι θα υπήρχαν περισσότερα πυροτεχνήματα.»

Ο Sheeran έκανε το καλύτερο της κατάστασης και οι θαυμαστές του στο σόου άκουσαν πολλά επιπλέον τραγούδια ζωντανά και ακουστικά από το τελευταίο του άλμπουμ, Subtract, που κανονικά δεν θα ήταν στο setlist τοu.

Κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου σετ του Sheeran για τον εαυτό του, αστειεύτηκε ότι το κοινό θα τον έβλεπε με δύο στολές σκηνής – ένα λευκό και ένα μαύρο T-shirt – εκείνο το βράδυ του Σαββάτου. «Πραγματικά βγάζω τις στάσεις απόψε», είπε ειρωνικά.

«Συνήθως, όταν αρχίζω να παίζω, είναι σαν ένα μαύρο καινό και τώρα μπορώ να τους βλέπω όλους. Είναι φοβερό», είπε ο Sheeran για το πρώιμο σετ του.

🗓️ 28 Jun 2023

Related Articles