Ο Ed Sheeran δηλώνει «Σούπερ περήφανος» για τον Harry Styles γιατί έγινε ο «Μεγαλύτερος σόλο καλλιτέχνης στον κόσμο»

Ed-Sheeran-and-Harry-Styles-2013-billboard-1548

Η φιλία του Ed Sheeran και του Harry Styles χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 2010, όταν και οι δύο έβαζαν τις βάσεις για τη μουσική τους καριέρα. Και σύμφωνα με τον Sheeran, ήταν απίστευτο να βρίσκεσαι στο ταξίδι προς την επιτυχία ενώ είσαι φίλος με τον Styles καθώς μεγάλωσαν τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια, μοιράστηκε σε μια εμφάνισή του την Τρίτη (16 Μαΐου) στο The Sprout Podcast.

«Υπάρχει κάτι στο να περνάς τα χρόνια της μόρφωσής σου, ξέρεις ότι είναι πολύ περίεργο. Όπως, προφανώς, είναι στην κορυφή του κόσμου αυτή τη στιγμή και από το μεγαλύτερο συγκρότημα αγοριών στον κόσμο, κατάφερε και έγινε ο μεγαλύτερος σόλο καλλιτέχνης στον κόσμο», εξήγησε ο Sheeran. «Και είναι απλώς ένα εκπληκτικό ταξίδι για να το δεις. Είμαι, πραγματικά, σούπερ, σούπερ περήφανος γι’ αυτόν».

Η φιλία του Sheeran με τον Styles χρονολογείται πριν από την εμπορική επιτυχία – ο τραγουδιστής του “Thinking Out Loud” κοιμόταν στον καναπέ ενός φίλου και μερικές φορές ξυπνούσε και έβρισκε τον Styles να κοιμάται σε διαφορετικό καναπέ στο ίδιο μέρος. Ο Sheeran συνέχισε με τραγούδια για τους One Direction, συμπεριλαμβανομένων των “Moments”, “Little Things”, “Over Again” και “18”?. Επίσης οι δυο τους έχουν και πολλά κοινά τατουάζ για την φιλία τους.

Ο Sheeran συνέκρινε τη σχέση του με τον Styles με τη φιλία του με την Taylor Swift, προσθέτοντας: «Είναι το ίδιο πράγμα με τον Taylor, σπάνια υπάρχουν άνθρωποι που σε καταλαβαίνουν απόλυτα και νομίζω ότι και οι δύο επειδή είναι σόλο καλλιτέχνες και είναι σε αυτό το επίπεδο, με το ίδιο είδος κουβέντας και υπάρχει μια κατανόηση που δεν την παίρνεις απαραίτητα από όλους».

🗓️ 17 May 2023

Related Articles