Ο Ed Sheeran ανακοινώνει το νέο του Single "Celestial" με θέμα τα Pokémon

07318a24-8d77-472d-961e-61c57c783acd

Αναπολώντας τις παιδικές του αναμνήσεις του σε μια ανάρτηση στο Instagram, ο Sheeran αποκάλυψε ότι είχε εμμονή με το παιχνίδι των Pokémon.

Ο Ed Sheeran ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του single με θέμα τα Pokémon “Celestial” αυτήν την εβδομάδα, μάλιστα παραδέχτηκε ότι είναι μακροχρόνιος θαυμαστής του franchise. Το τραγούδι θα συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο που θα εικονογραφείται από τους εμψυχωτές του βιντεοπαιχνιδιού όταν κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

«Γνώρισα τους δημιουργούς των Pokémon όταν ταξίδεψα στην Ιαπωνία και για αστείο τους είπα ότι θα έγραφα ένα τραγούδι για αυτούς», δήλωσε ο Sheeran σε ένα Instagram Reel. «Αλλά τώρα έγινε πραγματικότητα. Το «Celestial» θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Πέμπτη και το βίντεο θα είναι απίστευτα εκπληκτικό, με κινούμενους χαρακτήρες από το Pokémon».

Ο Sheeran  δημοσίευσε επίσης το νέο του τατουάζ στο λογαριασμό του στο Instagram του προς τιμήν της συνεργασίας. Ο τραγουδιστής έχει πλέον ως τατουάζ έναν από τους αγαπημένους του χαρακτήρες τον Squirtle κάτω από τον δεξί του αγκώνα.

Ενώ αναπολούσε την ανάμνηση στην ανάρτηση στο Instagram, ο Sheeran αποκάλυψε ότι είχε εμμονή με το παιχνίδι ως νεαρός και εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ένα κίτρινο Nintendo Gameboy για να παίζει το βιντεοπαιχνίδι Pokémon Silver.

«Ξεκίνησα με κάρτες Pokémon όταν η τρέλα μου χτύπησε στο δημοτικό, όταν ήμουν περίπου 7 ετών, το cartoon ήταν στην τηλεόραση, οπότε προσπαθούσα να την ηχογραφώ με το ίδιο VHS κάθε εβδομάδα», έγραψε ο Sheeran. «Μου έδωσε μια σωστή απόδραση ως παιδί σε έναν κόσμο φαντασίας που φαινόταν να συνεχίζεται και να συνεχίζεται, και στην ενήλικη ζωή. Eίναι η νοσταλγία που με κάνει να νιώθω ξανά παιδί».

Το “Celestial” θα ακολουθήσει το πιο πρόσφατο στούντιο άλμπουμ του Sheeran = (Equals), το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφή του Billboard 200 τον Νοέμβριο του 2021.

🗓️ 26 Sep 2022

Related Articles