Ο Ed Sheeran ανακοινώνει το δεύτερο νέο άλμπουμ του 2023 - «Autumn Variations»

Ο Ed Sheeran ανακοίνωσε ένα νέο άλμπουμ, το «Autumn Variations», λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της επιστροφής του «Subtract».

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου μέσω της Gingerbread Man Records του Sheeran και, όπως και το «Subtract», η παραγωγή έγινε από τον Aaron Dessner των The National.

«Το περασμένο φθινόπωρο, ανακάλυψα ότι οι φίλοι μου και εγώ περνούσαμε τόσες πολλές αλλαγές στη ζωή μας. Μετά τη ζέστη του καλοκαιριού, τα πάντα είτε ηρέμησαν, εγκαταστάθηκαν, διαλύθηκαν, έφτασαν στο κεφάλι ή κατέρρευσαν», είπε ο Ed σε ένα δελτίο τύπου.

«Όταν πέρασα μια δύσκολη περίοδο στις αρχές του περασμένου έτους, το να γράφω τραγούδια με βοήθησε να καταλάβω τα συναισθήματά μου και να συμφιλιωθώ με αυτό που συνέβαινε, και όταν έμαθα για τις διαφορετικές καταστάσεις του φίλου μου, έγραψα τραγούδια, μερικά από την οπτική τους , μερικά από τα δικά μου, για να αποτυπώσω πώς βλέπαμε εγώ και αυτοί τον κόσμο εκείνη την εποχή. Υπήρχαν πολλές νέες φιλίες ανάμεσα σε ραγίσματα, κατάθλιψη, μοναξιά και σύγχυση».

«Ο μπαμπάς και ο αδερφός μου μού είπαν για έναν συνθέτη που λεγόταν Έλγκαρ, ο οποίος συνέθεσε το «Enigma Variations», όπου καθεμία από τις 14 συνθέσεις αφορούσε έναν διαφορετικό φίλο του. Αυτό με ενέπνευσε να κάνω αυτό το άλμπουμ. Όταν ηχογράφησε το «Subtract» με τον Aaron Dessner, κάναμε κλικ αμέσως. Γράψαμε και ηχογραφήσαμε ασταμάτητα και αυτό το άλμπουμ γεννήθηκε από αυτή τη συνεργασία. Αισθάνομαι ότι έχει αιχμαλωτίσει το συναίσθημα του φθινοπώρου τόσο υπέροχα στα sonics του και ελπίζω να το αγαπήσουν όλοι όσο εγώ».

Ο Sheeran είχε ανακοινώσει τα σχέδια του για νέα μουσική την περασμένη εβδομάδα, μοιράζοντας μια ανάρτηση στο Instagram που έγραφε «έρχεται το φθινόπωρο» ακολουθούμενη από μια ψευδή διαφήμιση για «damper hampers» έτοιμη για την επερχόμενη σεζόν.

Tracklist “Autumn Variations”:

1. ‘Magical’

2. ‘England’

3. ‘Amazing’

4. ‘Plastic Bag’

5. ‘Blue’

6. ‘American Town’

7. ‘That’s On Me’

8. ‘Page’

9. ‘Midnight’

10. ‘Spring’

11. ‘Punchline’

12. ‘When Will I Be Alright’

13. ‘The Day I Was Born’

14. ‘Head > Heels’

Παράλληλα, ο Sheeran απέρριψε πρόσφατα κάθε πρόταση ότι θα έπαιζε το Super Bowl Halftime show.

«Υπήρχε μια συζήτηση πριν από λίγο καιρό, νομίζω ότι ήταν όταν το έκαναν οι Coldplay – με το να έπαιζα το «Thinking Out Loud» και νομίζω ότι αυτός θα ήταν ο μόνος τρόπος που θα το έκανα είναι αν πήγαινα με κάποιον άλλο» είπε o Sheeran.

« I think it’s an American thing. I don’t have pizazz», εξήγησε ο Sheeran.

🗓️ 25 Aug 2023

Related Articles