Ο Drake κυκλοφορεί το νέο του single «Search & Rescue»

drake-oct-19-2022-billboard-1548

Ο Drake εξέπληξε τους θαυμαστές την Πέμπτη (6 Απριλίου) αποκαλύπτοντας ότι το πιο πρόσφατο κομμάτι του, “Search & Rescue”, θα φτάσει μόλις μια μέρα αργότερα. Σήμερα Παρασκευή (7 Απριλίου) παρέδωσε το νέο πικάντικο κομμάτι του.

Ο Drake κυκλοφόρησε ένα μέρος του τραγουδιού – το οποίο στη συνέχεια θεωρήθηκε ότι ονομαζόταν “Rescue Me” – κατά τη διάρκεια του The Fry Yiy Show στον ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM Sound 42 στα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Το κομμάτι περιλαμβάνει ήχο της Kim Kardashian να μιλάει για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Kanye West στο E! Το φινάλε της σειράς Keeping Up With the Kardashians το 2021. «Δεν έφτασα τόσο μακριά, μόνο για να έρθω ως εδώ και να μην είμαι χαρούμενη, να το θυμάσαι αυτό», λέει στο sample.

Ο Drizzy συνεργάστηκε με δύο παραγωγούς για το “Search & Rescue”: τον BNYX, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τους Coi Leray και Yeat σε πρόσφατα κομμάτια και τον Sadpony, ο οποίος παρήγαγε τη συνεργασία του Drake “Jumbotron Sh– Poppin” με τους 21 Savage, που εμφανίστηκε στο Her Los του 2022.

🗓️ 07 Apr 2023

Related Articles