Ο Drake και ο 21 Savage κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ «Her Loss»

Ο Drake και ο 21 Savage κυκλοφόρησαν το κοινό τους άλμπουμ, “Her Loss”, μετά από μια εβδομάδα καθυστέρηση λόγω του ότι ο παραγωγως του Drake, ο Noah “40” Shebib που έκανε την μίξη και το mastering του LP με τα 16 κομμάτια,  διαγνώστηκε θετικός με COVID.

Το άλμπουμ περιέχει και μια συνεργασία, με τον Travis Scott στο “Pussy & Millions”. Στην πρώτη ακρόαση, τα κυριότερα σημεία του άλμπουμ περιλαμβάνουν το “Circo Loco”, το οποίο αποτελεί δείγμα του κλασικού κομματιού των Daft Punk “One More Time” και το “Spin Bout U”, το οποίο βλέπει ξανά τον Drake να μοιράζεται τα συναισθήματα του.

Το “Her Loss” αποκαλύφθηκε επίσημα στις 22 Οκτωβρίου στο μουσικό βίντεο για τον Drake και το τραγούδι των 21 Savage “Jimmy Cooks”, το οποίο ήταν το τελευταίο κομμάτι από το καλοκαιρινό LP του Drake, “Honestly, Nevermind”. Ο δίσκος που εστιάζει σε club ρυθμούς έλαβε ελάχιστη έως καθόλου προώθηση, αφού ανακοινώθηκε μόλις έξι ώρες πριν από την κυκλοφορία του.

Το άλμπουμ του 2021, το «Certified Lover Boy», που έσπασε το ρεκόρ, έφτασε επίσης με ελάχιστη προειδοποίηση – η ημερομηνία κυκλοφορίας του ανακοινώθηκε μέσω των διαφημίσεων του ESPN την εβδομάδα που ακολούθησε και η κυκλοφορία του ράπερ Kanye West με το «Donda».

Με το “Her Loss”, ο Drake και οι 21 Savage έδειξαν μια αντισυμβατική προσέγγιση, δημοσιεύοντας κωμικό και ψεύτικο τύπο και ένα κλιπ συνεντεύξεων, ξεκινώντας το με ένα ψεύτικο εξώφυλλο της Vogue και ο 21 έκανε το δικό του βίντεο GQ “What’s in My Bag”, στο οποίο μας έδειχνε διάφορα πακ΄τα  τσαγιού και ένα παιδικό βιβλίο το “Charlotte’s Web”.

Ο Drake αρχικά μοιράστηκε ότι τα αντίγραφα του περιοδικού Vogue με το εξώφυλλό τους θα κυκλοφορούσαν στα περίπτερα νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, μια ομάδα χειριστών σε όλη τη Νέα Υόρκη έδωσε στους θαυμαστές αντίγραφα τη Δευτέρα, τα οποία περιείχαν φωτογραφίες των δύο ράπερ που επιβλήθηκαν με την Άννα Γουίντουρ.

Το LP 16 κομματιών είναι εξ ολοκλήρου μια εκτελεστική παραγωγή του Drake και του 21 Savage το οποίο κυκλοφόρησε μέσω των δισκογραφικών του Drake’s OVO και του Savage’s Slaughter Gang Entertainment. Την περασμένη Τετάρτη, μοιράστηκαν το εξώφυλλο του άλμπουμ, το οποίο περιλαμβάνει ένα πορτρέτο του μοντέλου Qui Yasuka, γνωστό και ως Suki Baby, τραβηγμένο από τον Paris Aden.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν κάνει μια σταθερή σειρά συνεργασιών από το 2017, ξεκινώντας με το χαλαρό single «Sneakin». Ο Drake εμφανίστηκε στο δίσκο του Savage το 2020 με τον παραγωγό Metro Boomin στο τραγούδι “Mr. Right Now» προτού επιστραφεί η χάρη το 2021 στο «Certified Lover Boy» με το κομμάτι «Knife Talk». Η πιο πρόσφατη συνεργασία τους, το “Jimmy Cooks”, θεωρείται ως μια ξεχωριστή από το “Honestly, Nevermind” του Drake λόγω της παραδοσιακής δομής της ραπ σε έναν δίσκο που επηρεάζεται κυρίως από κλαμπ.

Η λίστα του «Her Loss», αποτελείτε από 16 κομμάτια:

 1. Rich Flex
 2. Major Distribution
 3. On BS
 4. Backoutsideboyz
 5. Privileged Rappers
 6. Spin Bout U
 7. Hours In Silence
 8. Treacherous Twins
 9. Circo Loco
 10. Pussy and Millions
 11. Broke Boys
 12. Middle Of The Ocean
 13. Jumbotron Shit Poppin
 14. More M’s
 15. 3AM On Glenwood
 16. I Guess It’s Fuck Me

🗓️ 08 Nov 2022

Related Articles