Ο Drake επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ «For All The Dogs»

Σήμερα (7 Σεπτεμβρίου), ο Drake μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του “For All The Dogs”, το οποίο έχει οριστεί τώρα για τις 22 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το άλμπουμ – συμπεριλαμβανομένου του tracklist και των καλεσμένων του – δεν έχουν ακόμη να αποκαλυφθεί.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ έρχεται μήνες αφότου ο ράπερ ανακοίνωσε για πρώτη φορά το δίσκο στα τέλη Ιουνίου μετά την κυκλοφορία της πρώτης του ποιητικής συλλογής. Το βιβλίο – Titles Ruin Everything: A Stream of Consciousness των Kenza Samir και Aubrey Graham – είναι τώρα διαθέσιμο για αγορά.

«Έφτιαξα ένα άλμπουμ για να συνοδεύσω το βιβλίο», είπε ο Drake σε μια δήλωση μετά την κυκλοφορία του βιβλίου. «They say they miss the old Drake girl don’t tempt me. FOR ALL THE DOGS».”

Από τότε, ο Drake ανακοινώνει το άλμπουμ, λέγοντας στα τέλη Ιουλίου ότι το επερχόμενο LP θα φτάσει «σε δύο εβδομάδες». Ενώ το άλμπουμ δεν κυκλοφόρησε όπως αναφέρθηκε, ο Drake μοιράστηκε το artwork του άλμπουμ ένα μήνα αργότερα, το οποίο σχεδίασε ο γιος του Άδωνις.

Το πιο πρόσφατο σόλο άλμπουμ του Drake ήταν το περσινό «Honestly, Nevermind». Αυτό το άλμπουμ απέσπασε μια κριτική τριών αστέρων από το NME, με τον Kyann-Sian Williams να γράφει: «Το “Honestly, Nevermind” είναι μια απροσδόκητη αναβάθμιση από την ήπια παγίδα, τα R&B remakes και τη μελαγχολική στάση του Drake στην αγάπη που ακούσαμε την τελευταία φορά. Δεν αλλάζει το τελευταίο όσο θα ήλπιζε κανείς – το άλμπουμ είναι εξίσου κουραστικό με ό,τι έχει κάνει ποτέ – αλλά ο ήχος του σπιτιού του έδωσε τουλάχιστον τη δημιουργική ώθηση που έκλαψε η δισκογραφική του καριέρα.»

🗓️ 07 Sep 2023

Related Articles