Ο Drake επιδεικνύει τον πολυτελή τρόπο ζωής του στο νέο video clip για το "Jumbotron Shit Poppin"

03-Drake-press-photo-1588351251-1068x558-1

Ο Drake μοιράστηκε ένα νέο μουσικό βίντεο για το κομμάτι «Jumbotron Shit Poppin», που προέρχεται από το «Her Loss», το άλμπουμ συνεργασίας του 2022 με τον 21 Savage.

Το βίντεο, που κυκλοφόρησε χθες (17 Ιανουαρίου), σκηνοθέτησε ο Καναδός σκηνοθέτης και φωτογράφος Tristan C-M – ο οποίος υπηρέτησε ως διευθυντής φωτογραφίας στο βίντεο του Drake για το «Sticky». Ξεκινά με τη λεζάντα «ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 72 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ», τοποθετημένο πάνω σε πλάνα βιντεοκάμερας με διάφορα κοσμήματα και χρυσή αλυσίδα απλωμένα σε έναν μαρμάρινο πάγκο.

Από εκεί, ο Drake ραπάρει το τραγούδι σε διάφορες τοποθεσίες – όπως μπροστά από μια έπαυλη, σε ένα κατάστημα Rolex, μπροστά από ένα κόκκινο σπορ αυτοκίνητο, στο πίσω μέρος μιας λιμουζίνας και σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Το βίντεο δείχνει επίσης τον Drake να χαιρετά τον Lil Baby και τον βαρέων βαρών πυγμάχο “Iron” Mike Tyson.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ο Drake και ο 21 Savage κυκλοφόρησαν το “Her Loss”, το πρώτο τους ολοκληρωμένο έργο μαζί, τον Νοέμβριο του 2022. Το άλμπουμ σημείωσε εμπορική επιτυχία, ανέβηκε στην κορυφή των τσαρτ άλμπουμ του Billboard και έφτασε επίσης στο νούμερο ένα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Δανία, την Ισλανδία, τη Λιθουανία, Η Νορβηγία, η Ελβετία και ο Καναδάς που κατάγεται από τον Ντρέικ.

Η κριτική του υποδοχή όμως ήταν πιο μικτή. Σε μια κριτική τριών αστέρων, το NME σημείωσε ότι ενώ το άλμπουμ ήταν «μια συναρπαστική προοπτική», ήταν επίσης «ένα βαρύγδουπο, σοβινιστικό άλμπουμ που είναι γεμάτο με το είδος του φτηνού μισογυνισμού που οι περισσότεροι από τους καλύτερους ράπερ του κόσμου εγκατέλειψαν πριν από χρόνια». «Είναι ακόμη περισσότερες αποδείξεις ότι η τέχνη του Ντρέικ υποφέρει κάτω από την πίεση της εμμονής του να βγάζει όσο περισσότερη μουσική είναι σωματικά δυνατό», έγραφε.

Η κυκλοφορία του άλμπουμ δεν ήταν επίσης χωρίς διαμάχες. Το δίδυμο μήνυσε το περιοδικό Vogue, αφού τύπωσαν πλαστά αντίτυπα του περιοδικού μαζί τους στο εξώφυλλο για να προωθήσουν το άλμπουμ. Έλαβαν επίσης αντιδράσεις για τον στίχο του Drake στο τραγούδι «Circo Loco», το οποίο πιστεύεται ότι ήταν ελαφρύ εναντίον της Megan Thee Stallion. Απάντησε διαδικτυακά, λέγοντας στην ευρύτερη κοινότητα του hip-hop «να σταματήσει να χρησιμοποιεί τα γυρίσματα [της] για επιρροή».

🗓️ 18 Jan 2023

Related Articles