Ο Donald Glover δεν αποσύρεται τελικά από τον Childish Gambino

Τώρα που η διάσημη δραματουργία του στο FX Atlanta έφτασε στο τέλος της, ο Donald Glover έχει πολύ χρόνο στα χέρια του — αρκετός χρόνος, στην πραγματικότητα, ώστε απλώς να αναστήσει το μουσικό του alter ego Childish Gambino. Μιλώντας στη Laverne Cox του E! στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαίρων προχθές το βράδυ, ο Donald δήλωσε ότι εργάζεται στο στούντιο ηχογράφησης και ότι ο Childish Gambino «θα επιστρέψει».

«Κάνω μουσική αυτή τη στιγμή, μου αρέσει», είπε ο Glover. «Στην πραγματικότητα δουλεύω, είμαι στο στούντιο. Έφερα ανθρώπους, που εργάζονταν σε μικρά πράγματα. Αλλά το έφτιαξα μόνο για πλάκα αυτή τη στιγμή. Αλλά σύντομα κάτι θα γίνει, το υπόσχομαι».

Ο Cox φρόντισε να διευκρινίσει ότι η νέα μουσική του Glover θα κυκλοφορούσε, στην πραγματικότητα, ως Childish Gambino, το παρατσούκλι που είπε το 2017 ότι θα αποσυρόταν. «Λοιπόν, αφήνουμε αυτή τη φήμη να ξεκουραστεί, αγάπη μου», είπε η Κοξ. Ο Γκλόβερ συμφώνησε: «Ναι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για αυτό».

Κατά τη διάρκεια της παράστασης του Governors Ball το 2017, ο Glover είπε στο κοινό ότι η συνέχεια του 2016 Awaken, My Love! θα ήταν το τελευταίο του άλμπουμ ως Childish Gambino. Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, το LP 3.15.20 του 2020 που κυκλοφόρησε έκπληξη θα ήταν το τελευταίο κομμάτι που κυκλοφόρησε. Από τότε, ωστόσο, έχει εμφανιστεί σε τραγούδια των Latto και Thundercat, διασκεύασε την Brittney Howard και συνετρίβη σε μια πρόσφατη συναυλία της Billie Eilish στο ντουέτο “Redbone”.

Επιπλέον, ο Glover έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι θα επανενωθεί με τους πρώην συμπρωταγωνιστές του στην Κοινότητα σε μια πολυαναμενόμενη επερχόμενη ταινία βασισμένη στην καλτ κωμική σειρά. Η Ατλάντα του κέρδισε άλλο ένα νεύμα για τον Καλύτερο Ηθοποιό σε Τηλεοπτική Σειρά – Μιούζικαλ ή Κωμωδία φέτος, αλλά έχασε από τον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ (The Bear).

🗓️ 13 Jan 2023

Related Articles