Ο Diplo δηλώνει ότι η Beyoncé «Αξίζει τα λουλούδια της» μετά τα βραβεία που έλαβε στα Grammy Αwards 2023

diplo-vf-party-2022-billboard-1548

Η Beyoncé έγραψε ιστορία στα 65α ετήσια βραβεία Grammy το βράδυ της Κυριακής (5 Φεβρουαρίου), και έγινε η καλλιτέχνης με τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία των Grammy. Φέτος, η σταρ κέρδισε τέσσερα βραβεία, εκ των οποίων δύο στην κατηγορία χορού/ηλεκτρονικού.

Ο Diplo, ο οποίος ήταν επίσης υποψήφιος για την καλύτερη χορευτική/ηλεκτρονική ηχογράφηση και το καλύτερο άλμπουμ χορευτικής/ηλεκτρονικής μουσικής στην τελετή, μοιράστηκε στο Instagram την Τρίτη (7 Φεβρουαρίου) τις σκέψεις του για την υποψηφιότητα του στα βραβεία και τις νίκες της Beyonce.

Ο DJ ευχαρίστησε την κοινότητα της χορευτικής μουσικής που «είναι ο σκοπός μου σε αυτή τη ζωή και διαμόρφωσε την καριέρα μου», προσθέτοντας ότι το είδος «έχει και θα είναι η πιο περιεκτική μουσική της γενιάς μας», με θαυμαστές διαφορετικών φυλών, σεξουαλικών, κοινωνικοοικονομικών καταβολών και ηλικίες σε όλο τον κόσμο. «Δεν χρειάζεται να είσαι γνώστης ή σπουδαίος μουσικός για να είσαι μέρος της χορευτικής μουσικής, απλά πρέπει να αγαπάς να κινείσαι και να έχεις αυτοπεποίθηση», πρόσθεσε.

Όσο για τα Grammy, ο Diplo γιόρτασε τις κατηγορίες χορού/ηλεκτρονικής μουσικής που μεταδίδονται για πρώτη φορά τηλεοπτικά. «Το άλμπουμ της Beyoncé ήταν θρυλικό (δούλεψα για την Beyonce και θυμάστε ότι έκανα μερικά κλασικά χορευτικά τραγούδια για εκείνη, όπως το «til the end of time» και το «girls run the world», έγραψε. « Το τι είναι σημαντικό να καταλάβουμε είναι ότι η πρόθεση της ήταν 100%. Έκανε την σωστή δουλειά με τους σωστούς παραγώγους, άρα της αξίζουν τα λουλούδια. Και όταν κέρδισε ήμουν τόσο περήφανος που είδα το όνομα μου στην οθόνη σε αυτή την τεράστια αρένα…» πρόσθεσε.

Η δημοσίευση έρχεται εν μέσω εικασιών ότι ο Diplo είπε ότι «το αγόρασαν» όταν η κάμερα τον κοίταξε στα Grammy αφού η Beyoncé κέρδισε το βραβείο. Στο Instagram, ωστόσο, ο παραγωγός αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα είπε: «Χαίρομαι που είμαι μέρος αυτού».

🗓️ 09 Feb 2023

Related Articles