Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης Eric Adams δίνει στον Diddy ένα «κλειδί» για την πόλη κατά τη διάρκεια της τελετής στην Times Square

Ο Sean “Diddy” Combs έλαβε το «κλειδί» στην Times Square για τη Νέα Υόρκη την Παρασκευή (15 Σεπτεμβρίου), την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε το πρώτο του στούντιο άλμπουμ μετά από 17 χρόνια.

«The bad boy of entertainment is getting the key to the city from the bad boy of politics!» Ο δήμαρχος Eric Adams δήλωσε καθώς παρουσίαζε ένα γιγάντιο κλειδί του Combs στην Times Square.

Ο διασκεδαστής ευχαρίστησε τον Eric Adams και φώναξε: «Diddy finally has the key to the city!!»

Ο Combs, 53 ετών, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στο κοντινό Mount Vernon. Το νέο του άλμπουμ με τίτλο «The Love Album – Off the Grid» είναι το πρώτο του σόλο στούντιο από το 2006.

Περιλαμβάνει σχεδόν 30 καλεσμένους καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των Mary J. Blige, Justin Bieber, H.E.R., Babyface, John Legend και Busta Rhymes.

Ο Diddy ανέβηκε στη σκηνή του MTV VMA του 2023 στο Νιου Τζέρσεϊ το βράδυ της Κυριακής για να παρουσιάσει ένα συνδυασμό επιτυχιών που εκτείνεται σε όλη την καριέρα και να αποδεχτεί το φετινό βραβείο MTV Global Icon.

Ο σταρ του εξωφύλλου του Billboard ευχαρίστησε το πλήθος και χαρακτήρισε το βραβείο “ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα – μεγάλωσα παρακολουθώντας MTV όπως ” Man, I wish one day I could be up there “, πριν ξεσηκώσει το κοινό στο ένα άσμα «Baaaad Boyyyyy».

🗓️ 18 Sep 2023

Related Articles