Ο Diddy ετοιμάζει νέο άλμπουμ για το 2023

63960d9722000067006ea861

Ο Ντίντι είναι γεμάτος εκπλήξεις. Αφού εξέπληξε το Διαδίκτυο με τη γέννηση της κόρης του, ο Love Sean Combs, πατέρας επτά παιδιών, δημοσίευσε ένα σύντομο σινγκλ δίπλα στο PARTYNEXTDOOR, με τίτλο “Sex in the Porsche”.

Το κομμάτι έρχεται μέσω της αποτύπωσης της Diddy’s Love Records, σε συνεργασία με την Motown Records, και είναι το δεύτερο σινγκλ από το πολυαναμενόμενο πέμπτο στούντιο άλμπουμ του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023.

Το “Sex in the Porsche” ακολουθεί το σινγκλ του 2022 του Diddy, “Gotta Move On” με τον Bryson Tiller, το οποίο βρέθηκε στην κορυφή του Adult R&B Airplay Chart του Billboard. Το “Gotta Move On” ήταν η πρώτη κυκλοφορία από την Diddy’s Love Records, μια δισκογραφική που σηματοδοτεί το “επόμενο κεφάλαιο” του με στόχο να “δημιουργήσει διαχρονική μουσική R&B με την επόμενη γενιά καλλιτεχνών και παραγωγών”, είπε ο 53χρονος στο REVOLT τον περασμένο Μάιο.

Η στρατολόγηση ενεργειών R&B που αλλάζουν το παιχνίδι όπως ο Tiller και ο άπιαστος Καναδός τραγουδιστής και τραγουδοποιός PARTYNEXTDOOR θα μπορούσε να αποδειχθεί μια επιτυχημένη στρατηγική στις προσπάθειες του Diddy να επαναφέρει την προσοχή στον χώρο του είδους.

Η ράπερ και παρουσιάστρια του talk show, που γεννήθηκε ως Caresha Romeka Brownlee, ανέβηκε στο Twitter για να εκφράσει την απογοήτευσή της σχετικά με τις φήμες ότι έχει σχέση με τον Diddy.

Αμέσως μετά, ο ίδιος ο Diddy φώναξε στο Twitter προσθέτοντας: «Ο @yungmiami305 δεν είναι ο κολλητός μου. Ποτέ δεν ήταν, ποτέ δεν θα είναι. Είναι πολύ σημαντική και ιδιαίτερη για μένα, και δεν παίζω για το Shawty Wop μου. Δεν συζητώ πράγματα στο διαδίκτυο και δεν θα ξεκινήσω σήμερα».

To “Sex in the Porsche” διαθέτει δημιουργική σκηνοθεσία από τη διάσημη χορογράφο Lauriann Gibson και πρωταγωνιστές τον ράπερ Rubi Rose.

🗓️ 15 Dec 2022

Related Articles