Ο David Guetta, ο Galantis και η MNEK συνεργάστηκαν σε μια φανταστική νέα κυκλοφορία 'Damn (You've Got Me Saying)'

Galantis-David-Guetta-MNEK-15623473403-1068x601-1

Οι Galantis, ο David Guetta και ο MNEK ενώνουν τις δυνάμεις τους στο εντυπωσιακό νέο single «Damn (You’ve Got Me Saying)», το οποίο κυκλοφόρησε από τις Big Beat Records / Warrner Music.

Οι Galantis και ο David Guetta αξιοποιήσαν την απίστευτη φωνή του MNEK και δημιούργησαν ένα φανταστικό και σύγχρονο χορευτικό τραγούδι που αναμιγνύεται με τον νοσταλγικό και ξεχωριστό ήχο των αρχών της δεκαετίας του 2000. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι καλλιτέχνες συνεργάζονται όλοι μαζί, ωστόσο, όπως γνωρίζουν οι θαυμαστές, ο Γάλλος DJ David Guetta και οι Σουηδοί DJs Galantis το 2021 κυκλοφόρησαν μαζί την παγκόσμια επιτυχία «Heartbreak Anthem» μαζί τις Little Mix, η οποία μόλις έγινε χρυσή στις ΗΠΑ και έχει συγκεντρώσει πάνω από 526 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Το «Damn (You’ve Got Me Saying)» χρησιμοποιεί samples από το ομώνυμο single των So Plush και Ja Rule που κυκλοφόρησε το 1999. Εκφράζοντας συναισθήματα λύπης και παραμέλησης, ο MNEK ακολουθεί τον καταιγιστικό ρυθμό του τραγουδιού που συγχωνεύει κλασικά όργανα με τα συνθεσάιζερ των clubs.

Ο Christian Karlsson των Galantis δήλωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξη «Μετά το “Heartbreak Anthem”, ο David Guetta και εγώ θέλαμε να συνεργαστούμε ξανά για κάτι που να έχει περισσότερο house χαρακτήρα».

«Το “Damn (You’ve Got Me Saying)” ήταν η τέλεια ευκαιρία, μας έδωσε τη δυνατότητα να συνδυάσουμε αυτόν τον ήχο του 2023 με την R&B των αρχών της δεκαετίας του 2000. Ο MNEK είναι ένας από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες και τραγουδοποιούς και αυτό το τραγούδι έμοιαζε επιτέλους με την κατάλληλη ευκαιρία για να συνεργαστούμε», πρόσθεσε.

«Οι αρχικές ιδέες του για το τραγούδι μου έκαναν αμέσως αίσθηση, είμαι τόσο ενθουσιασμένος που ο κόσμος θα ακούσει αυτό το υπέροχο κομμάτι που δημιουργήσαμε», δήλωσε.

🗓️ 18 Nov 2022

Related Articles