Ο David Guetta κυκλοφορεί την νέα επιτυχία "Baby Don't Hurt Me" με την Anne-Marie και την Coi Leray

Ο David Guetta επιστρέφει με το νέο μνημειώδες single «Baby Don’t Hurt Me» στο πλευρό των παγκόσμιων σούπερ σταρ Anne-Marie και Coi Leray.

Επιστρέφοντας με θάρρος, το “Baby Don’t Hurt Me” είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια της Guetta στο παγκόσμιο #1 και το τέρας ροής του Spotify “I’m Good (Blue)”, το οποίο έχει συγκεντρώσει 1,5 δισεκατομμύρια παγκόσμιες ροές σε μόλις επτά μήνες. Το νέο σινγκλ «Baby Don’t Hurt Me» είναι ένα ακόμη χορευτικό συναρπαστικό, στο οποίο συμμετέχουν δύο μεγαλοσταρ της ποπ Anne-Marie και Coi Leray, ενώ περιλαμβάνει επίσης μια πίστωση σύνθεσης τραγουδιών από τον Ed Sheeran.

Το «Baby Don’t Hurt Me» είναι μια αριστοτεχνική επανάληψη της επιτυχίας του Haddaway της δεκαετίας του ’90, «What Is Love», που έφτασε στο #1 στα charts σε 13 χώρες. Το εμβληματικό κομμάτι, σε συνδυασμό με την παραγωγή του εγκεφάλου του Guetta, δημιουργεί ένα κύμα νοσταλγικής ευφορίας που είναι εγγυημένο ότι θα μαγέψει πλήθη μεγέθους σταδίου σε όλο τον κόσμο.

Το κομμάτι περιλαμβάνει φωνητικά από τη Anne-Marie, η οποία συνεχίζει να κατακτά τον κόσμο της ποπ με 7,5 δισεκατομμύρια παγκόσμιες ροές μέχρι σήμερα, επτά Top 10 σινγκλ και πολλαπλούς δίσκους διπλών και τριπλών πλατινένιων πωλήσεων, και την Coi Leray, την LA -Βασισμένη ράπερ γνωστή για τις ωμές ρίμες της, τα φωνητικά που σταματούν την κυκλοφορία και την απαράμιλλη ενέργεια.

Η Coi Leray είναι περισσότερο γνωστή για το πρόσφατο smash single της «Players», το οποίο έχει 200 ​​εκατομμύρια streams, αυτή τη στιγμή και είναι το νούμερο 1 στο Rhythmic Radio στις ΗΠΑ και μόλις έλαβε ένα remix από τον David Guetta, το οποίο οι δυο τους ερμήνευσαν μαζί στο Ultra του Μαϊάμι. Το «Players (David Guetta Remix)» βλέπει τον θρυλικό Γάλλο DJ να ενισχύει το πρωτότυπο με σταγόνες σε μέγεθος γηπέδου έτοιμα για τη σεζόν του φεστιβάλ που πλησιάζει.

Η αναμενόμενη συνεργασία μεταξύ τριών καλλιτεχνών στην κορυφή του παιχνιδιού τους, το «Baby Don’t Hurt Me» είναι βέβαιο ότι θα είναι μια από τις πιο συναρπαστικές χορευτικές κυκλοφορίες φέτος.

🗓️ 11 Apr 2023

Related Articles