Ο Dave Grohl και η Pink παρουσίασαν μια ξέφρενη εκτέλεση του "Get The Party Started"

Pink-AMAs-2022-15623694601-1068x712-1

Ο Dave Grohl και ο Pink συνεργάστηκαν για να παίξουν το “Get The Party Started” για τη δεύτερη βραδιά των “Hanukkah Sessions”.

Η δόση του 2022 σηματοδοτεί τον τρίτο χρόνο του «Hanukkah Sessions», το οποίο ξεκίνησαν οι Grohl και Greg Kurstin το 2020 στο στούντιο του.Για φέτος, τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας μυστικής εκπομπής στο Λος Άντζελες νωρίτερα αυτό το μήνα, όπου ο Grohl και ο Kurstin ερμήνευσαν εννέα τραγούδια μπροστά σε ζωντανό κοινό.

Αφού η σειρά ξεκίνησε χθες (19 Δεκεμβρίου) με μια διασκευή του «Spinning Wheel» των Blood, Sweat & Tears – με τον κωμικό και σκηνοθέτη Judd Apatow στα φωνητικά – η συνεργασία των Pink έχει πλέον κοινοποιηθεί στο διαδίκτυο.

Πριν ξεκινήσει το τραγούδι, η Pink είπε απλώς στο πλήθος: «Με λένε Αλέσια. Είμαι Εβραία».

Στη ζωντανή ηχογράφηση του «Hanukkah Sessions» της 5ης Δεκεμβρίου συμμετείχαν αρκετοί μουσικοί καλεσμένοι, με τον Beck, τον Tenacious D, την frontwoman των Yeah Yeah Yeahs, Karen O, την Inara George και την κόρη του Grohl, Violet να κάνουν εμφανίσεις. Τα εξώφυλλα περιλάμβαναν τα «Edge Of Seventeen» του Janis Ian, «The Spirit Of Radio» του Rush, το «I Love L.A.» του Randy Newman και το «Just A Gigolo» του David Lee Roth, μεταξύ άλλων.

Ο Grohl δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα μια ημερομηνία κυκλοφορίας – ή οποιαδήποτε άλλη συγκεκριμένη λεπτομέρεια – για την τρίτη σειρά “Hanukkah Sessions” του ίδιου και του Kurstin.

Το 2020 για τα εναρκτήρια «Hannukah Sessions», οι Grohl και Kurstin διασκεύασαν τραγούδια των Drake, the Beastie Boys, Peaches, Bob Dylan, Mountain, Elastica, The Knack και The Velvet Underground.

Το 2021, η σειρά επέστρεψε με διασκευές τραγουδιών των Billy Joel, Van Halen, Barry Manilow, Lisa Loeb, Ramones, Amy Winehouse, The Clash και KISS. Και οι δύο εποχές είναι διαθέσιμες για ροή σε ψηφιακές πλατφόρμες.

🗓️ 21 Dec 2022

Related Articles