Ο Chris Brown κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το «Angel Numbers / Ten Toes»

Ο Chris Brown κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο μουσικό βίντεο για το τραγούδι του «Angel Numbers / Ten Toes» από το 11ο άλμπουμ του με τίτλο «11:11». Σε σκηνοθεσία Jamar Harding, το βίντεο οδηγεί τους θεατές σε ένα εντυπωσιακό οπτικό ταξίδι που συνδυάζει θέματα αυτο-ανακάλυψης και ανθεκτικότητας.

Το βίντεο ξεκινά με τον Brown να οδηγεί μέσα από ανώμαλο έδαφος πριν παγιδευτεί και μεταφερθεί σε άλλη διάσταση. Σε όλο το ταξίδι, αντιμετωπίζει τους εσωτερικούς του δαίμονες, που αντιπροσωπεύονται από τις αποσκευές που κουβαλάει. Τελικά, ο μουσικός βρίσκει παρηγοριά καθώς επανενώνεται με τους μεγαλύτερους θησαυρούς του: τα τρία αγαπημένα του παιδιά.

Το «11:11», που κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου 2023, υπό την Chris Brown Entertainment/RCA Records, περιλαμβάνει συνεργασίες με βαρέων βαρών του κλάδου όπως οι Future, Maeta και Fridayy.

Εκτός από το μουσικό βίντεο, ο Brown μπήκε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακοινώσει τα σχέδια για την επερχόμενη περιοδεία του, που θα ξεκινήσει στις αρχές του καλοκαιριού. Ενώ οι λεπτομέρειες σχετικά με τις ημερομηνίες της περιοδείας συζητούνται ακόμη, διαβεβαίωσε τους θαυμαστές ότι θα αποκαλύψει τις ημερομηνίες σύντομα.

🗓️ 26 Feb 2024

Related Articles