Ο Charlie Puth πιστεύει ότι ο Harry Styles «δεν τον συμπαθεί και πολύ»

ezgif.com-gif-maker-11

Ο Charlie Puth έχει την αίσθηση ότι ο Harry Styles δεν είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο καλλιτέχνης του “Watermelon Sugar” είναι αρκετά γνωστός για την αγάπη του για τους άλλους, όπως αποδεικνύεται από τον τρόπο που πάντα ενθαρρύνει τους θαυμαστές του να “Treat People With Kindness”, σε σημείο που ονόμασε ένα τραγούδι από το σλόγκαν στο άλμπουμ του 2019 Fine Line.

Και σύμφωνα με τον Puth, ο Styles είναι ένας άνθρωπος που «ασκεί αυτό που κηρύττει», ακόμα κι αν φαίνεται να μην ενδιαφέρεται για ένα συγκεκριμένο άτομο. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Tonight Show, ο τραγουδιστής του “See You Again” είπε στον παρουσιαστή Jimmy Fallon ότι πήγε σε ένα χλιδάτο εστιατόριο sushi με τον μάνατζερ του, μετά την υπογραφή του δισκογραφικού του συμβολαίου, κάτι που έτυχε να συνέβη κατά την εποχή  των “2014 One Direction”.

«Δεν τον ήξερα τότε. Δεν ξετρελαίνομαι με κανέναν. Εκείνη τη στιγμή απλά ανατρίχιασα σε όλο μου το σώμα. Φορούσε ένα καπέλο και ήταν πολύ της εποχής των One Direction του 2014», πρόσθεσε.

Έτσι, όπως πολλοί που εντοπίζουν ένα διάσημο κάνουν tweet, ο Charlie έκανε το ίδιο,  για την τυχαία συνάντηση του με το Harry. «Δεν πρόκειται να με πιστέψετε, τι εβδομάδα που επισκέφθηκα το L.A., για να υπογράφω το δισκογραφικό μου συμβόλαιο κατά την διάρκεια του δείπνου μου.. ξαφνικά βλέπω τον Harry Styles», έγραψε ο Charlie σε μια ανάρτηση του στο tweeter. «Μετά από 15 λεπτά υπήρχαν 15 παπαράτσι έξω από το εστιατόριο» είπε στο Jimmy Fallon. Ο Charlie πρόσθεσε ότι ο Harry Styles έδειχνε ενοχλημένος με αυτό που συνέβη αλλά δεν του είπε κάτι.
«Απλώς με κοίταξε, ακόμα δεν ξέρω αν είναι για καλό, και αυτό ήταν όλο», περιέγραψε. Όσο για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα οι δυο τραγουδιστές φαίνεται να μην έχουν καμία επαφή. Δεν έχω ακούσει νέα του από τότε, δεν νομίζω ότι με συμπαθεί ιδιαίτερα, δήλωσε ο Puth. Αυτή δεν είναι η πρώτή φορά που ο Charlie μιλά για το συμβάν με τον Styles. Σε μια συνέντευξη του πριν από 2 χρόνια ρωτήθηκε πότε ήταν η πρώτη φορά που εντυπωσιάστηκε από κάποιο διάσημο και εξομολογήθηκε ότι ντράπηκε πολύ για την απερίσκεπτη κίνηση να αποκαλύψει που βρισκόταν ο Harry.

🗓️ 14 Oct 2022

Related Articles