Ο Charlie Puth κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ «Charlie»

ezgif.com-gif-maker (1)

Ο Charlie Puth παρουσίασε το νέο του άλμπουμ Charlie χθες στις 6 Οκτωβρίου μέσω της Atlantic Records. Τεσσεράμισι χρόνια μετά το Voicenotes του 2018, το σετ στούντιο που βασίζεται στην ποπ περιλαμβάνει viral TikTok video “Light Switch” καθώς και τα επακόλουθα σινγκλ “That’s Hilarious”, “Left and Right” με τον Jung Kook των BTS, “Smells Like Me”. », «I Don’t Think That I Like Her» και το «Charlie Be Quiet!» που μόλις κυκλοφόρησε!

Σε μια πρόσφατη συζήτηση με το Billboard News, ο τραγουδιστής μίλησε για την επιλογή να ονομάσει το συγκεκριμένο άλμπουμ με το όνομά του. «Ίσως είναι λίγο κλισέ δήλωση για έναν καλλιτέχνη να κάθεται σε αυτόν τον λευκό καναπέ και να λέει: «Α, αυτή είναι η πιο προσωπική μου δουλειά», είπε στο Tetris Kelly του Billboard. «Αλλά είναι για μένα γιατί δεν είχα ποτέ μια ολόκληρη δουλειά που να ήταν η προσωπικότητά μου με κάποια δική μου μελωδία. Εννοώ ότι το εξώφυλλο του άλμπουμ μιλάει από μόνο του, όλες αυτές οι μικρές σκέψεις βγαίνουν από το μυαλό μου, όπως και οι νότες μου.»

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο Puth δεν μπορούσε να αποφασίσει ποιο κομμάτι ήταν το αγαπημένο του εκείνη τη στιγμή, επιλέγοντας ωστόσο το τέταρτο σινγκλ “Smells Like Me” και το άλμπουμ “There’s a First Time for Everything”. «Θέλω ο εγκέφαλός του κοινού να πάει σε ένα εκατομμύριο μέρη όταν διαβάσει αυτούς τους τίτλους και θέλω επίσης οι άνθρωποι να εξοικειωθούν με αυτά τα τραγούδια, επειδή τα έχουν ξανακούσει», πρόσθεσε, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα του στα social media.

Μάλιστα πρόσφατα, ο τραγουδιστής του “See You Again” έπαιξε στο δέκατο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολιτών στο Central Park της Νέας Υόρκης μαζί με ένα ρόστερ που περιελάμβανε τους Metallica, τη Mariah Carey, τους Jonas Brothers και άλλους.

Απολαύστε το νέο άλμπουμ του Stream Puth “Charlie” πιο κάτω.

🗓️ 07 Oct 2022

Related Articles