Ο Calvin Harris κερδίζει το 14ο ρεκόρ στο Νο. 1 στο Dance/Mix Show Airplay για το «Body Moving» σε συνεργασία με την Eliza Rose  

Ο Calvin Harris ξαναγράφει το ρεκόρ για τα περισσότερα Νο. 1 στην 20ετή ιστορία του Billboard’s Dance/Mix Show Airplay chart, καθώς η συνεργασία του με την Eliza Rose “Body Moving” ανεβαίνει στην κορυφή της κατάταξης με ημερομηνία 13 Ιανουαρίου.

Ο Harris κερδίζει το 14ο Dance/Mix Show Airplay Νο. 1, αποχωρώντας από την ισοπαλία με τον David Guetta για τα περισσότερα από τα αρχεία του chart. Η Rose, εν τω μεταξύ, κατακτά το πρώτο της Νο. 1 σε ένα chart του Billboard με έδρα τις ΗΠΑ.

Τα περισσότερα Νο. 1 στο Billboard’s Dance/Mix Show Airplay Chart:

14, Calvin Harris

13, David Guetta

12, Rihanna

8, The Chainsmokers

7, Madonna

6, Ellie Goulding

5, Beyoncé

5, Justin Bieber

5, Anabel Englund

5, ILLENIUM

5, Katy Perry

5, Britney Spears

5, Tiesto

5, Zedd

Το “Body Moving”, της Ministry of Sound/Columbia Records, βρίσκεται στην κορυφή του τσαρτ Dance/Mix Show Airplay, το οποίο κατατάσσει τους τίτλους ανά εβδομαδιαία παιχνίδια σε ένα πάνελ βασικών σταθμών χορού 24/7 επαυξημένες με ώρες mix show σε ποπ σταθμούς, με 5 % αύξηση στα παιχνίδια 29 Δεκεμβρίου-Ιαν. 5, σύμφωνα με το Luminate.

Ο Calvin Harris κυβέρνησε για πρώτη φορά το Dance/Mix Show Airplay με το “Feel So Close” για οκτώ εβδομάδες ξεκινώντας τον Μάρτιο του 2012. Πιο πρόσφατα ήταν επικεφαλής με το “Miracle”, με την Ellie Goulding, για δύο εβδομάδες τον περασμένο Μάιο.

Ο Σκωτσέζος DJ έχει επίσης τις περισσότερες εβδομάδες καριέρας στην κορυφή του Dance/Mix Show Airplay: 98. Η Rihanna κατατάσσεται δεύτερη με 59, ακολουθούμενη από τους The Chainsmokers (57), Guetta (48) και Dua Lipa (44).

Η Rose, από την Αγγλία, ξεπέρασε το 2022 με τη διεθνή της επιτυχία «B.O.T.A. (Baddest of Them All)», που σκόραρε δύο εβδομάδες στο Νο. 1 εκείνο τον Σεπτέμβριο στο The Official UK Singles Chart.

🗓️ 08 Jan 2024

Related Articles