Ο Calvin Harris και η Ellie Goulding κυκλοφορούν το νέο τους single «Miracle»

Ο Calvin Harris δεν σταματά ποτέ να εντυπωσιάζει με τις πολυάριθμες συνεργασίες του κατά τη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του, ωστόσο, η τάση του να συμπράττει με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, τον έχει βοηθήσει σίγουρα να ξεχωρίζει. Η νέα του συνεργασία με την Ellie Goulding θα κυκλοφορήσει αυτήν την εβδομάδα.

Παράλληλα, ο Calvin Harris ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει επίσης μια ακόμη συνεργασία με την Ellie Goulding. Η ανακοίνωση σκόρπισε τον ενθουσιασμό, αφού και οι δύο καλλιτέχνες έχουν καταφέρει απίστευτη επιτυχία με τις προηγούμενες κυκλοφορίες τους.

Η τελευταία τους συνεργασία ήταν πριν εννέα χρόνια με το κομμάτι «Outside» το 2014 και έντεκα χρόνια μετά το smash hit «I Need Your Love». Φέτος ο Calvin Harris και η Ellie Goulding ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Miracle». Στις αρχές της χρονιάς, ο Calvin Harris και η Ellie Goulding αποκάλυψαν ότι επέστρεψαν στο στούντιο και από τότε προσφέρουν στους θαυμαστές τους μικρά teasers από το επερχόμενο τους single.

Ο Calvin Harris κυκλοφόρησε ένα teaser διάρκειας ενός λεπτού από το νέο single τους «Miracle», το οποίο ξυπνά όλα τα συναισθήματα από τις προηγούμενες μουσικές συναντήσεις τους. Στο πρώτο εκτεταμένο δείγμα από τραγούδι, φαίνεται ότι η ερμηνεία της Ellie Goulding ανεβαίνει σε υψηλότερες νότες στο «Miracle» σε σύγκριση με τις προηγούμενες συνεργασίες της με τον Calvin Harris.

Ο ρυθμός του τραγουδιού διαθέτει επίσης επιρροές από eurodance επιτυχίες όπως το «Blue (Da Ba Dee)» ή το «Better Off Alone». Δυναμικό με όλη τη σημασία της λέξης, αυτό το απόσπασμα από το «Miracle» αποτυπώνει τέλεια την αδιαμφισβήτητη μουσική χημεία μεταξύ του Calvin Harris και της Ellie Goulding. Το νέο single του Calvin Harris και της Ellie Goulding θα κυκλοφορήσει αυτήν την Παρασκευή, 10 Μαρτίου. Το τραγούδι αποτελέσει το πρώτο τραγούδι του Harris μετά το άλμπουμ του «Funk Wav Bounces Vol. 2», το οποίο αποκαλύφθηκε τον Αύγουστο του 2022.

Παράλληλα, η Ellie Goulding ετοιμάζεται μετά από διαδοχικές αναβολές για την κυκλοφορία του πέμπτου άλμπουμ της, «Higher Than Heaven», στις 7 Απριλίου.

🗓️ 09 Mar 2023

Related Articles