Ο Bizarrap και ο Rauw Alejandro συνεργάζονται για το «Bzrp Music Sessions, Vol. 56»

4OEYRWVTYFDOFIPGWWUHT64LZQ

Ο Bizarrap βρήκε τον τελευταίο του συνεργάτη για το «Bzrp Music Sessions, Vol. 56.” Μόλις τρεις εβδομάδες μετά το Vol. 55 με τον Peso Pluma, ο Αργεντινός hitmaker συνεργάστηκε με τον Rauw Alejandro.

«Τι χαρά μου δίνει που επιτέλους κυκλοφορώ μουσική μαζί σου, αδερφέ μου», εξέφρασε ο Bizarrap στις ιστορίες του στο Instagram, συνδεδεμένος με μια σύντομη ανακοίνωση βίντεο όπου ο Bizarrap φαίνεται να εκπλήσσει μια επιλεγμένη ομάδα θαυμαστών που ακούνε το κομμάτι για πρώτη φοράσε ένα περίπτερο στη Μαδρίτη.

«Rauw Alejandro: Bzrp Music Sessions, Vol. Το 56″—που γυρίστηκε στο στούντιο ηχογράφησης σε μπλε απόχρωση του Biza—είναι ένα συναρπαστικό κομμάτι όπου ο Πορτορικανός καλλιτέχνης τραγουδά για δύο άτομα που είναι single και επιθυμούν ο ένας τον άλλον. «I’m alone and you’re alone / you want to taste me and I want to eat you all,», τραγουδά στο αισθησιακό ρεφρέν. Στο τέλος του κομματιού, οι καλλιτέχνες υπαινίσσονται ότι μια δεύτερη συλλογική προσπάθεια πέφτει αυτή την εβδομάδα. «Rauw Alejandro x Bizarrap, ‘Baby Hello’», λέει το κείμενο με ημερομηνία 23 Ιουνίου.

Η νέα συνεργασία έρχεται μετά τη συνεργασία του Bizarrap και του Peso που έφτασε στο Νο. 1 του Billboard Global Excl. Αμερικανικό chart (με ημερομηνία 17 Ιουνίου) και Νο. 5 στο τσαρτ Hot Latin Songs την ίδια εβδομάδα.

Νωρίτερα φέτος, ο Bizarrap κέρδισε την πρώτη του Νο. 1 επιτυχία με το “Bzrp Music Sessions, Vol. 53», ένα ισχυρό κομμάτι του EDM όπου η Κολομβιανή καλλιτέχνιδα δεν συγκρατήθηκε και είναι τόσο ωμή όσο ποτέ για τον πρώην της, Ισπανό σταρ του ποδοσφαίρου Gerard Piqué. Το dis track έφτασε επίσης στο Νο. 9 του Billboard Hot 100.

Ο Rauw τώρα εντάσσεται σε ένα γεμάτο αστέρια ρόστερ καλλιτεχνών που έχουν αποχωρήσει από τα Bzrp Music Sessions, συμπεριλαμβανομένων των Arcángel, Nicky Jam, Residente, Nicki Nicole, Nathy Peluso και Anuel AA, για να αναφέρουμε μερικούς.

🗓️ 23 Jun 2023

Related Articles