Ο Bad Bunny έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον εαυτό του στο νέο teaser βίντεο του «SNL»

Σε ένα βίντεο teaser — που κοινοποιήθηκε την Τετάρτη (18 Οκτωβρίου) — με το γεγονός ότι η λατινική μουσική αίσθηση πρόκειται να παίξει διπλό καθήκον αυτό το Σαββατοκύριακο ως οικοδεσπότης και μουσικός καλεσμένος στο Saturday Night Live, ο Benito πηγαίνει στο κεφάλι του με τον δικό του κλώνο σε έναν ξεκαρδιστικό πόλεμο λέξεων. Ξεκινά με το Bunny No. 2 να μπαίνει στο δωμάτιο και διακόπτει μια συνέντευξη στο σετ με τον Bunny No. 1, μετά από την οποία τα bunnies καταφεύγουν στο να ανταλλάσσουν προσβολές και στα Αγγλικά και στα Ισπανικά.

«I’ve got a ‘Weekend Update’ for you, amigo: you suck!!» λέει ο Bad Bunny No. 2, ντυμένος με ένα δερμάτινο μπουφάν και κρατώντας μια τεράστια ζώνη πρωταθλήματος WWE στον ώμο του.

«Shut up, ugly! » απαντά το Bunny No. 1, στο οποίο ο No. 2 απαντά: «I’m gonna break your face, a–hole!» απαντά το Νο. 1 στα Ισπανικά αφού ζήτησε: «Please, turn on my subtitles… because this idiot doesn’t know how to read».

Το teaser έρχεται μόλις λίγες μέρες πριν από το ντεμπούτο του μουσικού “Where She Goes” στην κωμική σειρά, η οποία επέστρεψε για την 49η σεζόν το Σάββατο (14 Οκτωβρίου). Παρουσιαστής της πρεμιέρας ήταν ο Pete Davidson και ο μουσικοί καλεσμένοι η Ice Spice, με την Taylor Swift και τον Travis Kelce να κάνουν και οι δύο καμώ έκπληξη στο επεισόδιο.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Benito – ο οποίος εμφανίστηκε στο παρελθόν ως καλεσμένος στο SNL το 2021 – γιόρτασε την κυκλοφορία του πέμπτου στούντιο άλμπουμ του «Nadie Sabe Lo Que Va a Pasar Mañana», το οποίο έγινε γρήγορα το άλμπουμ με τις περισσότερες ροές του 2023 σε μια μέρα στο Spotify. Ο δίσκος χρησιμεύει ως συνέχεια του επιτυχημένου άλμπουμ του τραγουδιστή-ράπερ του 2022 «Un Verano Sin Ti», το οποίο ήταν στην κορυφή του Billboard 200 για 13 εβδομάδες.

🗓️ 19 Oct 2023

Related Articles