Ο Bad Bunny έλαβε το βραβείο Vanguard Award στα GLAAD Media Awards 2023 από τον Ricky Martin

Bad-Bunny-Ricky-Martin-GLAAD-Awards-2023-15624444801

Ο Bad Bunny τιμήθηκε με το βραβείο GLAAD Vanguard Award κατά τη διάρκεια των GLAAD Media Awards 2023 την Πέμπτη 30 Μαρτίου στο Λος Άντζελες. Ο Πορτορικανός superstar τιμήθηκε με το βραβείο το οποίο το παρέλαβε από τα χέρια του συναδέλφου του Ricky Martin, για την υπεράσπισή του και την αλληλεγγύη του προς την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Ο Ricky Martin θέλησε να μιλήσει με λίγα λόγια για τον Bad Bunny πριν του παραδώσει το βραβείο του.«Ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα streams στην ιστορία στέκεται δυνατά στο πλευρό των τρανς γυναικών και ολόκληρης της κοινότητας», ανέφερε. «Και αφήνει τους ΛΟΑΤΚΙ ανθρώπους να χορεύουν, να τραγουδούν την αγάπη και να ζουν τη ζωή τους αυθεντικά. Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή», τόνισε. Στη συνέχεια, ήταν η σειρά του Bad Bunny να ανέβει στη σκηνή και να εκφωνήσει την ομιλία του, η οποία, φυσικά, πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στη μητρική γλώσσα του, τα ισπανικά.

«Ευχαριστώ τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα που με αποδέχεται, που με αγαπάει με τον τρόπο που με αγαπάει και που με εμπνέει επίσης», δήλωσε ο Bad Bunny.

«Πιστεύω ότι όταν έχεις καλή καρδιά και δίνεις αγάπη, αυτό είναι που παίρνεις πίσω, και αυτό ήθελα να κάνω όλο αυτό τον καιρό με τη μουσική μου, με αυτό που εκπροσωπώ, με τον χώρο μου, με τις συναυλίες μου, με τα σόου μου, με όλα όσα κάνω, αυτό είναι το μόνο που θέλω να κάνω», πρόσθεσε.

«Να δίνω και να λαμβάνω αγάπη», ανέφερε ο Bad Bunny, ο οποίος είχε ντυθεί drag για το μουσικό βίντεο του τραγουδιού του «Yo Perreo Sola» το 2020 και, πέρυσι, φίλησε έναν άνδρα στη σκηνή κατά τη διάρκεια της περιοδείας του «World’s Hottest Tour».

Το Vanguard Award των GLAAD Media Awards απονέμεται σε επαγγελματίες των μέσων ενημέρωσης που έχουν σημειώσει σημαντική διαφορά στην προώθηση της ισότητας και της αποδοχής των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων.

Στο παρελθόν έχουν λάβει το βραβείο καλλιτέχνες όπως η Kacey Musgraves, η Beyonce και η Taylor Swift. Η μη κυβερνητική οργάνωση GLAAD ιδρύθηκε το 1985 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος οργανισμός υπερασπιστής των ΛΟΑΤΚΙ μέσων ενημέρωσης στο κόσμο.

🗓️ 04 Apr 2023

Related Articles