Ο Babyface Ray θα κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ «Mob»

Ο Babyface Ray ανακοίνωσε το δεύτερο άλμπουμ του για το 2022: Το νέο ολοκληρωμένο, Mob, κυκλοφορεί στις 2 Δεκεμβρίου (μέσω Wavy Gang/Empire). Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει τα πρόσφατα σινγκλ του Ray “Nice Guy” και “Spend It” (με τους Blxst και Nija).

Ο Babyface Ray ξεκίνησε το 2022 με το Face, με το ξεχωριστό τραγούδι “Sincerely Face”, καθώς και τη συνεργασία των Pusha T “Dancing With the Devil”. Μετά την κυκλοφορία του δίσκου, ο Ray ονομάστηκε στην τάξη πρωτοετών μαθητών του 2022 της XXL.

Στο τρέιλερ του Mob, μια ομάδα ανθρώπων ζητά από τους “διαγωνιζόμενους” να ακούσουν το νέο άλμπουμ του Ray πριν κυκλοφορήσει. Καθώς κάθε διαγωνιζόμενος παίρνει θέση και τραβάει ένα ζευγάρι ακουστικά, η κάμερα καταγράφει τις αντιδράσεις τους και στο τέλος, ο ράπερ κάθεται μπροστά στο πάνελ. Κρατώντας ένα διπλό κύπελλο από φελιζόλ, ο Ray γέρνει πίσω και λέει στους θεατές τον τίτλο του νέου του έργου, Mob.

Σε συνέντευξή του στο Rolling Stone, ο Ray μίλησε για την επικεντρωμένη πορεία του στη μουσική. “Προσεγγίζω το κάθε άλμπουμ μου το ίδιο. Απλώς κάνω εμένα”, είπε. “Κάθε δίσκος που κάνω είναι ό,τι περνάω εκείνη τη στιγμή. Τώρα έτυχε να είναι αυτό.”

🗓️ 24 Nov 2022

Related Articles