Ο Asap Rocky κυκλοφόρησε το νέο μουσικό βίντεο “Shittin’ Me”

Ο A$AP Rocky μοιράστηκε ένα μουσικό βίντεο για το νέο του σινγκλ “Shittin’ Me”, το οποίο κυκλοφόρησε μέσω των A$AP Worldwide, Polo Grounds Music και RCA Records την Παρασκευή.

Σε σκηνοθεσία της Grin Machine, η οπτική ανοίγει με μια θολή πανοραμική σάρωση του τι μοιάζει με τον απόηχο μιας βραδινής εξόδου πριν από τον Rocky στην αίθουσα συνεδριάσεων. Αφού ασχολείται με τους υπαλλήλους του ενώ χρησιμοποιεί έναν ως υποπόδιο, συνδέεται με τους φίλους του για να παίξει βιντεοπαιχνίδια και να μετρήσει τα λεφτά του που κέρδισε με κόπο.

Διαθέτει επίσης το πραγματικό αντίγραφο της Mercedes-Benz 190E του Rocky από το Need for Speed ​​Unbound. Ο τίτλος χρησιμοποίησε το AWGE τον περασμένο μήνα για να ηγηθεί μιας καμπάνιας που επέτρεψε στους παίκτες να ανταγωνιστούν τον Rocky στο παιχνίδι για μια ευκαιρία να κερδίσουν το εικονικό αυτοκίνητο.

«Το Grin Machine έκανε εξαιρετική δουλειά, αποτίοντας φόρο τιμής στη συνεργασία του παιχνιδιού με τους AWGE με τη διασκεδαστική, εκκεντρική αισθητική, και φώναξε στον κρας και τον hec για τη μουσική όπως πάντα», είπε ο Rocky για το βίντεο.

Μαζί με την κυκλοφορία του σόλο σινγκλ του, ο Rocky εμφανίστηκε μαζί με τους Metro Boomin και τον αείμνηστο Takeoff για ένα κομμάτι από το νέο άλμπουμ του παραγωγού, HEROES & VILLAINS με τίτλο “Feel The Fiyaaaah”.

Δείτε το μουσικό βίντεο για το “Shittin’ Me” των A$AP Rocky.

🗓️ 06 Dec 2022

Related Articles